Kruiden-behandeling voor Chlamydia

August 13

Kruiden-behandeling voor Chlamydia

Chlamydia is dat een seksueel overdraagbare infectie die leiden onomkeerbare weefselschade tot kan, met inbegrip van schade aan de vrouwelijke voortplantingsorganen. De Centers for Disease Control and Prevention notities dat chlamydia is de meest gerapporteerde bacteri├źn-gerelateerde seksueel overdraagbare infecties onder Amerikanen, administratieve verwerking van meer dan 1,2 miljoen seksueel overdraagbare infecties in 2008. Sommige kruidengeneesmiddelen mogelijk nuttige aanvulling therapie bij de behandeling van chlamydia. U moet echter altijd kruiden en hun voordelen en risico's met uw arts bespreken voordat u ze gebruikt.

Chlamydia

Chlamydia, een ziekte die meestal seksueel wordt overgedragen, wordt veroorzaakt door de bacterie Chlamydia trachomatis. Het National Center for Biotechnology Information meldt dat chlamydia-infectie de meest voorkomende seksueel overdraagbare ziekte onder de Amerikanen is. Als u meerdere partners hebt, heb je een groter risico voor het ontwikkelen van deze aandoening. Gebruikelijke verschijnselen en symptomen die gepaard gaan met chlamydia zijn een branderig gevoel tijdens het plassen, rectale pijn of ontlaadt en kwijting van uw penis of de vagina.

Nuttige kruiden behandelingen

Kruiden remedies mogelijk nuttige aanvulling therapie bij de behandeling van chlamydia, hoewel enkele kruiden zijn onderworpen aan een rigoureuze wetenschappelijke tests om te bepalen hun werkzaamheid voor deze aandoening. In haar boek "Recept voor Nutritional Healing," voeding onderzoeker en gecertificeerde nutritional consultant Phyllis A. Balch stelt vast dat de volgende kruiden kunnen helpen genezen van chlamydia: astragalus, echinacea, goldenseal, pau d'arco en rode klaver. Astragalus moet niet worden gebruikt in de aanwezigheid van een koorts, terwijl echinacea en goldenseal mogen niet worden gebruikt voor langere tijd.

Gemarkeerde botanische

Echinacea is een kruidenmiddel dat kan worden gebruikt in combinatie met andere, meer conventionele therapie├źn in het behandelen van chlamydia. Echinacea, notities Ed Smith, een kruidkundige en auteur van 'Therapeutische kruid handmatig,' wordt beschouwd als een immuunsysteem modulator en tonic, en het is historisch gebruikt als een bloed en lymfe reinigingsmiddel. Dit kruid kan zijn met name handig bij het verminderen van uw vatbaarheid voor infecties of voorwaarden in verband met een zwak immuunsysteem.

Disclaimer

Chlamydia is een ernstig gezondheidsprobleem dat tot verschillende gezondheidscomplicaties leiden kan, met inbegrip van ontsteking van de baarmoederhals in vrouwen en ontsteking van de urinebuis of urethritis, bij mannen. Indien onbehandeld, kan de chlamydia onvruchtbaarheid veroorzaken bij sommige vrouwen. Als u de kenmerkende symptomen van chlamydia ontwikkelt, een ontmoeting met uw arts te worden goed gediagnosticeerd en alle mogelijke behandelingsopties. Kruiden remedies, kunnen hoewel meestal veilig en nuttig, ongewenste bijwerkingen veroorzaken in sommige individuen.


gerelateerde artikelen