Natuurlijke voedingssupplementen die verhoging van de testosteron niveaus

February 16

Natuurlijke voedingssupplementen die verhoging van de testosteron niveaus

Gevonden bij zowel mannen als vrouwen, testosteron wordt meestal aangeduid als een mannelijke hormoon en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van secundaire mannelijke geslachtskenmerken, met inbegrip van lichaamshaar, verdieping van de stem en het libido. Na de leeftijd van 30 beginnen testosteron niveaus natuurlijk te dalen. Onderzoek toont aan dat bepaalde supplementen effectief zijn voor het stimuleren van de productie van testosteron in het lichaam. Uw gezondheid-zorgverlener te raadplegen alvorens documenten ter aanvulling.

BCAAs

Vertakte keten aminozuren of BCAAs, bestaan uit de aminozuren valine, leucine en isoleucine. BCAAs spelen een cruciale rol in de stofwisseling van eiwit en misschien ook een stimulans uw testosteron niveaus, volgens een studie uitgevoerd door onderzoekers van College van Charleston. Onderwerpen uitgevoerd voor vier weken, hoge intensiteit oefening terwijl het verbruiken van BCAAs of een placebo. Wetenschappers gemeld in April 2010 de kwestie van de "Journal of sterkte en Conditioning Research" dat de groep BCAA had aanzienlijk hogere testosteron niveaus dan de placebogroep. U kunt nemen BCAAs bijvoederen maar ze zijn natuurlijk in voedsel gevonden zoals zuivelproducten en rood vlees, kip, eieren, vis, volgens de New York University Langone Medical Center.

Forskolin

Forskolin wordt gewonnen uit de plant kruid Coleus forskohlii, die voornamelijk in India groeit. Het wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen met inbegrip van glaucoom, hartfalen en kanker, volgens Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. In onderzoek gepubliceerd in het mei 2005 nummer van het tijdschrift "Obesitas onderzoek", onderzocht wetenschappers het effect van forskolin in overgewicht en zwaarlijvige mannen. Ze ontdekten dat onderwerpen aan te vullen met 250 milligram van forskolin tweemaal daags gedurende 12 weken ervaren stijgingen van de testosteron niveaus ten opzichte van de ontvangers van een placebo. MSKCC waarschuwt dat u niet forskolin moet hebt u polycysteuze nierziekte, zoals het kan de cysten groter maken. Ook kan storen bloed verdunners en bloeddruk medicatie, verbetering van hun effecten.

D-aspartic Acid

Wetenschappers in Itali├ź onderzocht de effecten van het aminozuur D-aspartic acid op testosteron niveaus in gezonde mannen. Ze gemeld in oktober 2009 de kwestie van het dagboek "Reproductieve biologie en endocrinologie" dat onderwerpen consumeren van D-aspartic acid voor 12 dagen verhoogd hun testosteron niveau in vergelijking met een placebo. D-aspartic acid verhoogt de vrijlating van lute├»niserend hormoon, dat de testikels stimuleert produceren testosteron. Je lichaam produceert zijn eigen D-asparaginezuur en u kunt ook het verhogen van uw niveaus door het nuttigen van voedingsmiddelen zoals soja, eiwit en zee onkruid.

UI Extract

Onderzoekers van Islamic Azad University in Iran onderzocht het effect van allium cepa, ook bekend als UI, op testosteron niveaus bij ratten. Aan het einde van de studie, die werd gepubliceerd in de februari 2009 uitgave van het tijdschrift "Folia Morphologica", ontdekt wetenschappers dat ratten consumeren verse ui sap voor 20 dagen ervaren verhogingen van testosteron niveaus met de controlegroepen vergeleken. Als u niet dol op de smaak van verse ajuin zijn, mogelijk supplementen de betere keuze voor u.


gerelateerde artikelen