Lactose-vrije gewicht verlies Shakes

October 18

Lactose-vrije gewicht verlies Shakes

Als gevolg van lactose-intolerantie, allergieën van melk of andere gezondheidscomplicaties zijn duizenden mensen geen gebruik maken van zuivel gebaseerde shakes als gewicht verlies hulpmiddelen. Met de hulp van lactose-vrij plaatsvervanger ingrediënten is het echter mogelijk te maken van voedzaam dieet shakes die geen zuivel bevatten. Als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet kunnen dergelijke schokken mensen controleren hun calorie-inname en afvallen healthfully en veilig.

Voordelen

Zuivel-vrij shakes hebben de zelfde gezondheidsvoordelen als shakes die melk bevatten. In feite, aangezien zuivel-gratis melk substituten vaak lager in calorieën dan reguliere melk, kunnen ze helpen mensen verliezen gewicht zelfs sneller. Volgens een artikel gepubliceerd op de website van Beth Israël diaken Medical Center, een studie bleek dat vrouwen verloren en hield gewicht af effectiever met maaltijd vervangende gewichtsverlies schudt dan zij deed met caloriearm dieet.

Ingrediënten

Mensen met milde lactose-intolerantie kan zitten kundig sommige zuivelproducten gebaseerde ingrediënten in gezond gewicht verlies shakes bevatten. Volgens de zuivel Raad van Californië, gefermenteerde melkproducten, zoals yoghurt, zijn gemakkelijker voor het spijsverteringsstelsel te tolereren en niet eventuele problemen kunnen opleveren. MayoClinic.com stelt voor gebruikend ingrediënten zoals amandelen, calcium-verrijkte SAP en sinaasappelsap in lactose-vrij shakes, omdat zij veel van de dezelfde voedingsstoffen als zuivelproducten bevatten. GoDairyFree.org suggereert caloriearm vervangingen voor yoghurt en melk, zoals tofu, soja yoghurt, magere cocos crème, rijstmelk, sojamelk of hennep melk.

Methode

Zuivel-vrij dieet shakes zijn meestal gebruikt als maaltijdvervangingen, zodat mensen een één shake in plaats van een normale maaltijd drinken. De shakes, zelfgemaakte of commerciële, zijn calorie-gecontroleerd en bevatten minder calorieën dan een persoon waarschijnlijk is te eten in een typische maaltijd. Caloriearm zuivel-vrij shakes kunnen ook dienen als flinke snacks tussen lichte maaltijden.

Overwegingen

Melk en zuivelproducten make-up een van de vijf primaire Voedingsgroepen, volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw. Om deze te vermijden kan leiden tot tekorten en een onevenwichtige voeding, zoals zuivelproducten rijke bronnen van calcium, vitamine D en kalium zijn. Indien mogelijk, kies lactose-vrij ingrediënten en melk-alternatieven die zijn verrijkt met nutriënten te handhaven van een evenwichtig dieet en afvallen healthfully.

Risico 's

Niet alle lactose-vrije gewicht verlies shakes zijn gezond, voedzaam of effectief. Volgens een artikel gepubliceerd op de website van Beth Israël diaken Medical Center, auteur Dr. Monica Zangwill merkt op dat commerciële dieet shakes worden beschouwd als voedingssupplementen en zijn niet gereguleerd door de Food and Drug Administration, zodat ze kunnen komen met de vorderingen die nog geen wetenschappelijke steun, en ze niet verplicht zijn tot gezonde ingrediënten bevatten. Praat met een arts, gezondheidszorg professioneel of geregistreerde diëtist voordat u begint met een plan van het gewichtsverlies dat zuivel-vrij dieet shakes gaat.


gerelateerde artikelen