Kip eten & Turkije broodjes kunt Me gewicht te verliezen?

November 6

Kip eten & Turkije broodjes kunt Me gewicht te verliezen?

Je weet al dat eten beter een cruciaal onderdeel is van het verliezen van gewicht. Maar met zo veel tegenstrijdige informatie over calorieën, vet, koolhydraten, vezels en eiwitten, het kan ronduit verwarrend om erachter te komen wat te eten om slank omlaag. Er is een kern van waarheid aan het idee dat kip en kalkoen broodjes kunnen een rol in gewichtsverlies spelen, maar voordat u op een dieet alleen-pluimvee eropuit, zorg ervoor dat u begrijpt de voordelen en beperkingen van deze voedingsmiddelen.

De kracht van eiwit

De kracht van de gewicht-verlies van Turkije en de kip ligt in hun eiwitgehalten. Eiwit is de meest satiating voedingsstof, wat betekent dat u voller en tevredener voelen wanneer je het eet, volgens "Het Amerikaanse Dagboek van klinische voedings". Het laat ook je maag langzaam, zodat u langer tussen de maaltijden zonder honger duren kan. Ten slotte, eiwitrijk voedsel zoals pluimvee vereisen meer energie te verteren en metaboliseren, zodat uw lichaam calorieën eigenlijk verbrandt gewoon door ze te verplaatsen door middel van uw systeem, meldt "Vrouwengezondheid" tijdschrift. Kip en kalkoen, vooral het borstvlees, zijn laag in calorieën, maar zeer hoog in eiwit, waardoor ze perfect voor mensen die willen afvallen zonder honger levensmiddelen.

Het maken van een gezonde boterham

Eiwit-verpakt Turkije en kip zijn groot voor gewichtsverlies, maar als u deze mager vlees binnen een sandwich zetten bent, moet u wijselijk kiezen. Verfijnde broden, kazen en romige sandwich spreads zoals mayonaise honderden calorieën aan een overigens gezonde sandwich toevoegen kunt zonder toevoeging van veel in de weg van voedingsstoffen te vullen. Aan de andere kant, met behulp van volkoren brood en stapelen uw sandwich met groenten en caloriearm spreads zoals mosterd of hummus de calorietelling onder controle houdt terwijl het toevoegen van vezels, die is nog een caloriearm voedingsstof die u gevoel en volledige verblijf helpt.

Andere bronnen

Turkije en kip broodjes zijn grote nietjes als je probeert om gewicht te verliezen, maar ze verre van de enige bronnen van caloriearm eiwitten en vezels zijn. Andere mager eiwitvoedsel omvat bonen, vis, tofu, vetarme en niet-vet zuivelproducten, eieren, varkenshaasje en mager deelstukken van rundvlees. Fiber is gevonden in honderden van levensmiddelen, vooral groenten en fruit; volkoren brood, granen en pasta; bruine rijst; gerst; en bonen en linzen.

Overwegingen

Als u genieten van Turkije en kip broodjes, ga je gang en geniet van een elke dag. Houd enkel in mening die u kan hebben teveel van het goede. Broodjes bij elke maaltijd eten in een poging om gewicht te verliezen zal snel een averechts effect hebben als je zo moe van hen die u te voor de dichtstbijzijnde junkfood gewoon voor een verandering van tempo bereiken bent. Daarnaast ontneemt beperken jezelf aan slechts één soort voedsel je lichaam van essentiële voedingsstoffen, het maakt niet uit hoe gezond dat voedsel kan worden. Dus zorg een kip of kalkoen sandwich een nietje lunch, maar zorg ervoor dat u een grote verscheidenheid van caloriearm en voedselrijke voedsel eten, zodat u kunt gewicht verliezen, uw lichaam te voeden en genieten van uw maaltijd.


gerelateerde artikelen