How to Cook Zalm van de Jamaicaanse Jerk

April 9

How to Cook Zalm van de Jamaicaanse Jerk

Jamaicaanse rukte zalm is een kruidig, hartige maaltijd. U kunt bereiden rukte zalm onder de vleeskuikens of zelfs in uw koekenpan, maar als u wilt uw zalm in de ware Jamaicaanse stijl, moet u het lenen van de zalm de rokerige smaak die kenmerkend is voor Jamaicaanse jerk grill. Maak je eigen eikel kruiden of een voorbereide versie gebruiken om tijd te besparen en verminderen van de kosten; één van beide manier, zullen uw zalm mals en sappig met enkel de juiste kick van spice.

Stap 1

Wrijf de zalm met olijfolie 2 tbsp. en 4 tbsp. ruk kruiden. De zalm moeten kijken zeer ervaren, hoewel sommige van de kruiden af tijdens het grillen proces vallen zal zoals de specerijen een hartige korst op de vissen vormen.

Stap 2

Plaats de zalm in de plastic zak en zegel. Laat de zalm in de kruiden marineren twee uur in de koelkast.

Stap 3

Verwarm de grill op gemiddeld, of 350 graden Fahrenheit. Borstel de grill roosters met de resterende 1 tbsp. van olijfolie om te voorkomen dat de zalm kleven.

Stap 4

Plaats de zalm steaks op de grill en kook gedurende 15 minuten met het deksel naar beneden. Draai de zalm en de grill voor een extra 15 minuten. De zalm is klaar wanneer het ondoorzichtig en roze helemaal door.

Wat die u nodig hebt

  • 4 zalm steaks
  • 3 tbsp. olijfolie
  • 4 tbsp. bereid ruk kruiden
  • Plastic zak
  • Grill spatel

gerelateerde artikelen