Het trainingseffect & de Target Heart Rate

April 15

Het trainingseffect & de Target Heart Rate

Veel van de resultaten van de oefening zijn duidelijk merkbaar is, met inbegrip van verlies van het gewicht, meer energie, verbeterde flexibiliteit en sterker. Andere wijzigingen--zoals een verbeterde bloedsomloop, verhoogde bloedtoevoer en lagere bloeddruk--zijn niet zichtbaar. Een van de belangrijkste punten tijdens de training is uw hartslag.

Target Heart Rate

Uw doelgroep hartslag is nuttig voor het meten van de intensiteit van uw training. Een leeftijd gebaseerde formule wordt gebruikt om te bepalen van een puls-bereik. Dit bereik is een richtsnoer te vertellen u hoe hard die u traint. Bereken uw hartslag bereik door uw leeftijd van 220 af te trekken en te vermenigvuldigen met het resultaat met 0.50 en 0,80. Uw moet hartslag tussen binnen dat bereik wanneer u cardiovasculaire oefeningen uitvoert zoals wandelen, Fietsen, dansen, schaatsen, zwemmen en roeien.

Hartslagrespons

Het hart komt tegemoet aan het oefenen met een toename van de hartslag. Het verhoogde tarief wordt verplaatst van de bloedstroom naar de werkende spieren, waarvoor meer zuurstof. In een ongetraind persoon is de toename van de polsslag verantwoordelijk voor het verplaatsen van het bloed. In een goed opgeleide persoon, de hartslag toeneemt, maar het hart begint ook om de pomp uit meer bloed - dat wil zeggen, het verhoogt het volume van beroerte--met elke beat.

Trainingseffect

Oefening opleiding is verantwoordelijk voor de output van de verhoogde bloed met elke hartslag. Na acht weken van aƫrobe oefening begint beroerte volume te verbeteren. Uw hart hoeft niet te werken zo hard te verstrekken de werkende spieren met zuurstof. Dit betekent dat uw hartslag langzamer dan wat het was toen u begon uw oefeningsprogramma.

Aangepaste hartslag

Wanneer het trainingseffect optreedt, is uw trainingshartslag niet zo hoog als het was voorafgaand aan de opleiding. Het volume van de lijn is hoger dan het was voordat u begon uit te oefenen. De combinatie van afname van de hartslag en beroerte volumetoename leent voor de dezelfde cardiale output, zodat u kunt blijven uw training. Als u uw opleiding te vergroten, moet u op een hoger intensiteitsniveau om binnen uw hartslag streefzone leeftijd-voorspeld te blijven uitoefenen. Dit is slechts een geschatte bereik, dus altijd contact op met uw arts voor de veiligste intensiteit van de training voor u.


gerelateerde artikelen