Hoogste natuurlijke metabolisme Boosters

May 30

Hoogste natuurlijke metabolisme Boosters

Metabolisme is het proces waarbij uw lichaam energie maakt. Calorieën voorzien brandstof in metabolisme. Sommige voedingsmiddelen en kruiden helpen versnellen dit proces natuurlijk. Metabolisme boosters hebben meestal een stimulerend optreden en moet u hen met de nodige voorzichtigheid. Altijd contact op met uw zorgverzekeraar voordat je probeert kruiden of andere natuurlijke supplementen.

Kaneel

Kaneel is een gemeenschappelijk kruid gebruikt in baksel. Het is opwarming van de aarde en stimuleren door herbalists, en sommige gebruiken het om hulp in gewichtsverlies. Het heeft het voordeel om te helpen controle bloedsuiker. Hoge bloedsuikerspiegel kan leiden tot gewichtstoename en type II diabetes. Een studie gepubliceerd in het "Diabetes Care" van 2003 bleek dat nuchtere glucoseniveaus nemen maximaal 6 gram kaneel per dag verlaagd met maar liefst 29 procent. Het verlaagd ook triglyceridenspiegels en LDL of slechte cholesterol. U kunt toevoegen kaneel aan gebakken goederen, ontbijtgranen en kruidenthee, of neem het in capsule vorm. Neem contact op met uw arts voordat u kaneel gebruikt voor medicinale doeleinden.

Cayenne

Capsicum, ook bekend als cayennepeper, is een pittig eten met stimulerende effecten. Een populaire ingrediënt in de Aziatische en Latijnse gerechten, cayenne verdubbelt als een geneeskrachtig kruid. Zoals kaneel vind kruidengenezers het opwarming van de aarde en stimuleren. In een studie van de Universiteit van Maryland School of Medicine, onderzoekers vonden dat capsaïcine, het actieve ingrediënt in cayenne peper, aanzienlijk verhoogd vetstofwisseling en verminderd gewicht bij zowel mannen als vrouwen. U kunt het eten vers, toegevoegd aan stir-fries of andere gerechten, of neem het in capsule vorm. Praat met uw arts voordat u herbal capsicum.

Gember

Gember is een andere culinaire kruid gebruikt in de kruidengeneeskunde voor eeuwen. Het is natuurlijk anti-inflammatoire en carminative, wat betekent dat het rustgevende aan het spijsverteringskanaal. Het heeft een verscheidenheid van toepassingen, met inbegrip van ondersteuning voor misselijkheid en braken, artritis en gewrichtspijn, evenals een gewicht verlies steun. Volgens een studie gepubliceerd in "Autonome Neuroscience" in April 2011, verlaagd één variëteit van gember vetgehalte in laboratorium knaagdieren. Terwijl dit slechts een voorlopige studie is, rechtvaardigt het verdere studie van de gember als een gewicht verlies steun. U kunt schijfje verse gember en maken het tot een kruidenthee, of neem het in capsule vorm. Vergeet niet om uw gezondheidszorg beoefenaar raadplegen alvorens gember te gebruiken voor medicinale doeleinden.

Groene thee

Groene thee komt uit dezelfde fabriek als traditionele zwarte thee. Verbruik is gebruikelijk in heel Azië, en het wint aan populariteit in de westerse landen vanwege haar vele vermeende gezondheidsvoordelen. Herbalists gebruik groene thee te stimuleren van de stofwisseling en het immuunsysteem te versterken. In een studie gepubliceerd door de "American Journal of Clinical Nutrition" in 2007, onderzoek heeft uitgewezen dat Epigallocatechin-3-Gallate, of EGCG--helpt het werkzame bestanddeel in groene thee--thermogenese en vetstofwisseling bij mannen te verbeteren. Dit moet meer studeren, dus praten met uw arts vóór het gebruik van groene thee voor gewichtsverlies.


gerelateerde artikelen