Varkensvlees Loin Vs. varkensrollade

October 15

Varkensvlees Loin Vs. varkensrollade

Stukken varkensvlees dragen een verscheidenheid van namen die bestemd zijn om te beschrijven welk deel van het dier het vlees afkomstig is van het soort knippen en de grootte van de vlees. Varkensvlees lendenen beschrijft een verlaging van vlees, terwijl varkensrollade alles over de grootte is. Je kunt verschillende soorten varkensvlees loin gebraad, die allemaal eiwitten, vitamine B en zink leveren.

Loin Vs. Roast

Varkensvlees lendenen verwijst naar een oer snit van het vlees, dat is een groot gedeelte dat kleinere retail bezuinigingen oplevert. De karbonadestreng loopt langs de achterkant van het varken van de benen tot de schouder en bevat het bovenste gedeelte van het lichaam van het varken. Het verdeeld in drie grote delen: het blad komt uit de sectie dichtst bij de schouder, entrecote bezuinigingen zijn in de buurt van de romp en het middengedeelte valt tussen hen. Alle drie loin secties worden gebruikt voor gebraad, omdat een varkensrollade wordt bepaald door de hoeveelheid vlees wordt verkocht. Een loin gebraden--of het nu een mes, center of entrecote gebraden--weegt 2 tot 4 pond.

Soortgelijke calorieën en eiwitten

Een 3-ounce portie blade gebraden, center loin gebraden en entrecote gebraden elke biedt 22 tot en met 24 gram eiwit, of 50% van de vrouwen en 41 procent van de mannen aanbevolen dieet uitkering. Center en entrecote gebraad zijn mager keuzes. Een 3-ounce portie center gebraden bevat 165 calorieën en 7 gram vet, terwijl een entrecote gebraden 173 calorieën en 8 gram vet heeft. Een mes gebraden biedt 184 calorieën en 10 gram vet, die niet heel mager omdat mager vlees minder dan 9 gram vet in 3 ounces moet, volgens de Universiteit van Michigan Health System.

Rijke bronnen van B-vitamines

Ongeacht welke varkensrollade liever u, krijg je een boost van B-vitamines. Een 3-ounce ophalen uit elkaar bevat meer dan 20 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van thiamine, riboflavine, niacine, vitamine B-6 en vitamine B-12. Entrecote gebraad hebben een voeding rand omdat ze meer thiamine en vitamine B-6 dan de andere twee sneden hebben. Uw lichaam hangt af van alle van de B-vitamines te metaboliseren voedsel in energie. Vitamine B-6 ondersteunt ook uw humeur door haar rol omzetting van tryptofaan in de neurotransmitter serotonine. Vitamine B-6 en B-12 helpen synthetiseren van rode bloedcellen.

Zink voor Immune steun

Zink is van invloed op uw hele lichaam, uit de synthese van eiwitten en DNA aan wonden genezen helpen en ondersteunen van uw zintuigen van smaak en geur. Als u niet voldoende zink consumeren, verzwakt uw immuunsysteem, de Office van Dietary Supplements verslagen. Een varkensrollade uit eender welk deel van de karbonadestreng is een goede bron van zink, maar center en blade gebraad bieden 1,5 keer meer dan een gebraden uit de entrecote-sectie. Op basis van 2.000 calorieën per dag consumeren, krijg je over 20% van de dagwaarde van een 3-ounce portie van een mes of center gebraden en 15 procent van een entrecote gebraden.


gerelateerde artikelen