How to Cook Ravioli in de Oven

August 7

How to Cook Ravioli in de Oven

Het bakken van verse ravioli opent een hele nieuwe wereld van "pasta-mogelijkheden" je niet met droge pasta. Verse ravioli heeft een taai hapje en meer smaak, hoewel het niet aan beetgaar koken. Wanneer gebakken, verse ravioli ontwikkelt een aangename chewiness die barst met de smaak van de saus absorbeert en van de suikers die caramelize op het oppervlak--iets je niet met koken. Of u gebruik zelfgemaakte ravioli of kopen het vers, bakken voegt complexiteit aan zijn smaak, aroma en kleur.

Stap 1

How to Cook Ravioli in de Oven

Verwarm de oven op 350 graden Fahrenheit.

Stap 2

How to Cook Ravioli in de Oven

Een saus gekocht in een pan verwarmen tot warm, of maak je eigen vanaf nul. Kies lichte room of boter gebaseerde sauzen, zoals knoflook, boter en salie of olie-gebaseerde sauzen, zoals pesto.

Stap 3

How to Cook Ravioli in de Oven

Meng de saus met water of voorraad, met behulp van een 4:1 verhouding. Bijvoorbeeld, meng 1/4 kop van vloeibare met elk 1 kopje saus. De ravioli zal de extra vloeistof absorberen, en de saus zal verminderen en terug te keren naar normale dikte. Mix water met zelfs boter en olie-gebaseerde sauzen; de ravioli zal het water absorberen en resterende hoeveelheid zal verdampen.

Stap 4

How to Cook Ravioli in de Oven

Verspreiden van een 1/4-1/3-inch laag saus in de bodem van een brede, ondiepe schotel of gratin schotel met behulp van een lepel. Plaats de ravioli op de top van de saus, afstand tussen hen ongeveer 1/4 inch uit elkaar. Saus van de ravioli spaarzaam, om niet te maskeren zijn aroma, en voeg meer saus naar smaak bij serveren, indien gewenst.

Stap 5

How to Cook Ravioli in de Oven

Verspreiden van een 1/4 - 1/3-inch laag van de saus op de top van de ravioli met de achterkant van een lepel. Betrekking hebben op elk deel van de ravioli dus geen deeg wordt blootgesteld. Betrekking hebben op de schotel strak met aluminiumfolie.

Stap 6

How to Cook Ravioli in de Oven

Bak verse ravioli ongeveer vijf minuten, dan verwijderen van de folie. De ravioli draai in de saus en nog eens drie tot vijf minuten bakken. Voeg meer saus ter dekking van de ravioli, indien nodig. Bevroren ravioli bak gedurende 10 minuten, verwijder de folie en bak nog eens vijf minuten.

Stap 7

How to Cook Ravioli in de Oven

Nemen de ravioli uit de oven en laat het zitten voor over enkele minuten aan firma omhoog.

Stap 8

How to Cook Ravioli in de Oven

Roer de ravioli en dienen als-is of voeg meer saus naar smaak. Garneer met verse kruiden, geraspte kaas of gremolata, een mix van verse peterselie, citroenschil en gehakte knoflook.

Waarschuwingen

  • Altijd voorzichtig bij het koken met een oven.

Tips

  • Als je knapperige raviolis op 375 graden koken je, kunt u de pasta plaatsen op een bakplaat in plaats van een pan bakken. Het blad mag worden besproeid met koken spray of bekleed met Perkamentpapier om te voorkomen dat steken.

Wat die u nodig hebt

  • Ravioli, vers OFBEVROREN
  • Saus
  • Brede, ondiepe pan
  • Lepel
  • Aluminiumfolie
  • Verse kruiden of kaas, optioneel

gerelateerde artikelen