De stadia van het kweken van lang haar

December 7

De stadia van het kweken van lang haar

Groeiende uw haren kunnen een frustrerend en lang proces, of u nu groeit uit een zeer korte besnoeiing of willen groeien uw sloten tot extreme lengtes. Slimme haarverzorging, met inbegrip van regelmatige trims, is essentieel terwijl je haar groeit te voorkomen schade en je haar op haar best zien. Beheren van uw groeiende-out haar, met inbegrip van styling, door zich bewust zijn van de stadia van de lange-haargroei.

Schouder-lengte haar

Als u uw haren uit uit een korte haarstijl groeien, kan je een zucht van verlichting ademen wanneer het bereikt uw schouders. Een trim kan helpen vormgeven uw schouder lengte stijl, of u voor een botte knippen of lagen kiest. Stylist en lange-haren deskundige George Michael verwijst naar deze lengte als de klep. Schouder lang haar kan in een paardenstaart of een eenvoudige chignon of Franse draai, zodat u meer styling opties worden gebracht. Kies haaraccessoires die niet zal scheuren of scheuren van het haar, kiezen voor de traditionele bobby pinnen en ouchless, metaalvrije, paardenstaart houders, raadt LongLocks.com.

Bra-riem-lengte

Tegen de tijd dat uw haar uw bra riem bereikt, ten slotte lijkt het lang. Je haar kan gelaagd of botte knippen, maar het moet nog worden afgesneden regelmatig voor een goede gezondheid. Bezoek een vertrouwde stylist of knipsel uw eigen split met goede haar-snijden schaar eindigt, suggereren LongLocks.com. Beveiligen van uw midden-back-to-back-lang haar in vlechten of broodjes en experimenteren met haar stokken of vorken. Draag je haar op als veel als mogelijk te beschermen tegen wrijven tegen stoelen en andere oppervlakken. U kunt vlecht je haren losjes op de nacht en slapen op een satijnen kussensloop om klitten.

Taille-lengte

Zodra je lange haar uw taille bereikt, moet je ervaren in een verscheidenheid van bun en vlecht stijlen. Versleten, kunt taille-lengte haar benadrukken uw taille. Kan je dat je haar krijgt op de wijze als losse, en kiezen om het te houden up zo veel mogelijk. Plan te wassen van je haar minder vaak op deze lengte, en overwegen het toevoegen van hydraterende olie behandelingen om uw haar verzorging regime te houden het zacht en glanzend, stelt LongLocks.com. Doelstelling over de gezondheid en de conditie van de uiteinden van je haar en trim gespleten haarpunten worden zo nodig. Vragen uw stylist voor een snelle trimmen zelfstudie of trim stomp gesneden haar dwars door als u uw eigen stijl behouden wilt, raadt aan kapsel site haar Finder.

Hip, stuitje en klassieke lengte

Hip-lengte haar bereikt de heup beenderen, terwijl stuitje lengte voldoet aan het stuitje. Klassiek lang haar is lang genoeg om te zitten, dat volledig dekken de billen staand, volgens lange-haren stylist George Michael. Wanneer je haar je heupen bereikt, vergt het niet alleen speciale haarverzorging, maar ook extra zorg in het dagelijks leven. Vermijd zittend op je haar, en verplaats het uit de weg wanneer je voorover. Als je haar niet actief is, wees voorzichtig om het te houden schoon en vrij van schade. Kijk voor de up-do kapsels die verspreid over een groter deel van je hoofd naar het verspreiden van het gewicht van uw zware haar. De meeste mensen zal een terminal lengte, of punt waarin hun haar langer zal groeien op een bepaald punt langs de taille-lengte hebt bereikt. Extreme lengtes, met inbegrip van het bovenbeen, knie of kalf zijn niet haalbaar voor veel mensen.


gerelateerde artikelen