De voordelen van het waterverbruik

November 17

De voordelen van het waterverbruik

U moet minstens 8 glazen met 8 oz. van water per dag drinken. Bent u in een warm klimaat of het plegen van lichaamsbeweging hebt om te drinken van voldoende water om te compenseren voor de extra water verloren. Wanneer je dorst voelt, u al zijn uitgedroogd en de negatieve gevolgen zijn begonnen om in te stellen. Water met u voeren en drinken bij de maaltijd en tussen maaltijd om ervoor te zorgen dat u consumeren genoeg water om de voordelen te sprokkelen.

Lichaam functioneren

According to the Family Doctor.org, water consumption is required to keep all your cells, tissues and organs functioning properly. U moet blijven gehydrateerd te houden het aanvullen van water dat al verloren gedurende de dag, zodat uw lichaam kan hebben een constante aanvoer van nieuwe water om te blijven functioneren.

Hoofdpijn

Veel hoofdpijn wordt veroorzaakt door uitdroging. Regelmatig het consumeren van water zal helpen verminderen uw kansen op het ervaren van hoofdpijn en drinkwater kan u helpen overwinnen een hoofdpijn wanneer u één krijgt.

Energie

Water kan u voorzien van energie en ward van vermoeidheid. Een van de symptomen van uitdroging is vermoeidheid; Daarom zal regelmatig consumeren water u helpen bijhouden van uw energieniveaus.

Verlies van het gewicht

Drinkwater kan regelmatig u helpen gewicht te verliezen. Vaak verwarren mensen hun gevoelens van dorst voor honger en eten wanneer hun lichaam daadwerkelijk water moet. Drinking water wanneer je het gevoel honger en dan wachten 20 minuten voor het eten iets zal ofwel ertoe leiden dat u niet langer het gevoel van honger of uw honger zal verminderen. Deze afname van de honger zal ertoe leiden dat u minder te eten en een vermindering van calorieën kan leiden tot verlies van het gewicht. Zorg ervoor dat water bij elke maaltijd en vóór het eten van een maaltijd te drinken. Hierdoor zal je voelen vollediger op minder voedsel, die bij gewichtsverlies helpen zal.

Verwijdering van de toxine

Regelmatig consumeren water helpt je lichaam ontdoen van schadelijke voedingsstoffen en toxines, neemt nota van de HelpGuide.org. Water zorgt ervoor dat uw systeem te spoelen toxine uit meer snel zodat ze een verminderde kans hebben van het doen van schade aan uw lichaam.

Goede spijsvertering

Water helpt je lichaam goed verteren van voedsel en breken van de voedingsmiddelen die je hebt verbruikt bijeen te sprokkelen gezonde voedingsstoffen. Genoeg water drinken helpt ook verminderen uw kansen op het ervaren van constipatie, omdat waterverbruik helpt verplaatsen uw voedsel via uw systeem.

Gezonde huid

Waterverbruik kan helpen uw huid ziet er gezond en jonge. Om uw huid gezond te houden en verminderen de kans op rimpels en droge huid water is verbruik essentieel. Goede hydratatie helpt bevorderen van gezonde en gehydrateerde huid.

Gezonde tanden

Drinkwater kunt bevorderen gezonde tanden. Water verbruik helpt schoon je tanden door wassen en spoelen van voedseldeeltjes uit de buurt van uw tanden. Ook kunt het drinken van leidingwater die fluoride bevat beveiligen uw tanden uit Holten.


gerelateerde artikelen