Fietsen & hielspoor

November 15

Fietsen & hielspoor

Hiel pijn van fietsen is meestal afkomstig van drie bronnen, plantaire fasciitis, Achilles tendinitis en Plantaris ligament verstuiking. Overtraining, arme trappen techniek, onjuiste lichaam mechanica en onjuiste fiets passen zijn de ontstaansgeschiedenis van deze drie voorwaarden. Strakke spieren sleepboot herhaaldelijk op het hielbeen, of calcaneous, maken van tederheid, pijn en zwelling. Uitvoering van de wijzigingen op en van de fiets zal verminderen en voorkomen dat fietsen-geïnduceerde hiel pijn.

Plantaire Fasciitis

Plantaire Fasciitis of PF, is gebruikelijk onder lopers, springers, klimmers en fietsers. Pijn van PF ligt aan de basis, of plantaire aspect van de hiel. De slechtste plek is waar de dikke vezelig weefsel genaamd de plantar fascia is gekoppeld aan het voorste deel van de hiel. Plantaire fasciitis is geclassificeerd als periostitis omdat repetitieve oprekken van de fascia de bedekkings- of beenvlies, uit de buurt van het bot trekt. De pijn is erger in de ochtend of na langdurige vergadering en wordt omschreven als een gevoel zoals, "Walking op een kiezelsteen." Hard in hoge gears duwen terwijl trappen met de bal van uw voet contact met de pedalen en enkels naar beneden gebogen de bron van plantaire fasciitis van fietsen is.

Achilles tendinitis

Ontsteking van de achillespees heet Achilles tendinitis. Pijn, zwelling en tederheid waar de pees aan de hiel bot hecht wordt veroorzaakt door repetitieve stress, verkeerde techniek en overtraining. Spier dichtheid zorgt ervoor dat een abnormale hoeveelheid trekken op de plek van de bijlage. Deze trekken maakt u oneigenlijk motie van de calcaneous leidt tot slechte voet bio-mechanica. Rekken van de kalveren zal verminderen verhoogde spierspanning en de bron van Achilles tendinitis van fietsen.

Plantaris spier

De plantaris spier is een kleine, dunne enkel spier hecht aan het innerlijke, of mediale aspect van het hielbeen. Het helpt de grotere kuitspieren bij het buigen van de enkel naar beneden en werken lager been proprioceptie, of het lichaam van de bewustwording van waar te verhogen zijn op in de natuur. Onjuiste trappen techniek en arme lichaam mechanica zijn de bron van de plantaris spier creëren van hiel pijn van fiets rijden.

Op de fiets

Juiste fiets fit en juiste techniek zal verminderen en voorkomen dat hielspoor fietsen. Hebben van een ervaren ruiter of professionele fietsenwinkel passen uw fiets naar uw lichaamsgrootte. Goede fiets fit maximaliseert efficiëntie, vermindert stress op het muscloskeletal-systeem en zorgt voor een correcte bewegingspatronen. Gebruik de juiste techniek tijdens het trappen. Onjuiste lichaam mechanica en positionering van het lichaam verhogen de druk op de voet, de hiel en het onderbeen, hetgeen tot schade. Overtraining, met inbegrip van onvoldoende rust tussen de ritten en het verhogen van de intensiteit en duur te snel leiden tot pijn en letsel. Verhoog uw fietsen volume in geleidelijke stappen te elimineren overmatig gebruik letsels. Overwegen krijgen goed uitgerust voor fietsschoenen die zijn stijver dan andere sportschoenen, en kunnen helpen bestrijden kwesties zoals plantaire fasciitis.

Van de fiets

Opwarmen voordat en koel neer na rijden. Dynamische bewegingen en statische rek zal leveren ruime bloedtoevoer naar de spieren en gezamenlijke waaier van motie te verhogen. Rekken en masseer de achillespees en de kuitspieren. Deze krachtige spieren zijn grote verhuizers en oefenen een enorme hoeveelheid van de trek op de calcaneous. Stretching en massage vermindert de spanning op het hielbeen en elimineert de oorsprong van de pijn. Versterken van uw core spieren. Sterke buik- en lage rugspieren combat vermoeidheid die tot slechte paardrijden techniek en slechte positionering leidt.


gerelateerde artikelen