Hoe te kleden een Baby voor een Modeling-Shoot

October 3

Hoe te kleden een Baby voor een Modeling-Shoot

De go-Zie ging goed, uw kind samengewerkt met de fotograaf, niet spugen omhoog en was over het algemeen een gelukkig kereltje--die kreeg hem de baan! U bent verondersteld om hem op locatie morgenmiddag. Dus, wat nu? Een van de eerste dingen die u moet overwegen is hoe zal je je kleedt hem voor de shoot. Kleden hem in geschikte kleding is essentieel voor een positieve modelleren ervaring schieten.

Stap 1

Breng genoeg outfits. Als de modellering studio je niet wat voor soort kleding vertellen heb te brengen, kiest u drie tot vijf outfits die comfortabel en eenvoudig zijn. Kies kleren die kunnen worden gemengd en gematched om extra outfit keuzes. Kleed je baby in één van de outfits, en pak de anderen in een rugzak of kleine reistas.

Stap 2

Vermijd kieskeurig kleding. Uw baby's prachtige kenmerken moet de focus van foto's. Frilly, bizarre of teken kleding zal alleen afleiden van deze functies. Kies outfits die effen kleuren en weinig tot geen patronen op hen hebben. Kleding die is moeilijk te nemen op en af moet worden vermeden. Je kan het veranderen van je baby meermaals en wil je de veranderingen worden gemakkelijk en snel voor jullie beiden.

Stap 3

Neem genoeg luiers en doekjes. Sommige fotografen zal vragen u om uw baby in niets anders dan een luier. Een schone, nieuwe luier zorgt voor de beste blik. Daarnaast, zal gebruikend afveegt op zijn gezicht, armen, handen en voeten houden uw baby op zoek fris en schoon voor de volledige shoot.

Stap 4

Omvatten een paar verschillende schoen stijlen en sokken. Open-toed sandalen en enkele leuke tennisschoenen zijn voldoende en voltooit de outfits die je baby op set draagt.

Waarschuwingen

  • Niet suggereren outfits voor de fotograaf. Lay-out wat je hebt en laat hem vertellen u wat te zetten op uw baby.

Tips

  • Probeer uw baby dutje vlak voor de shoot of op de weg naar het schieten dus hij wakker, alert en gelukkig wanneer is aankomen. Bovendien, pak een kleine reis-ijzer voor een snelle oplossing moet kleding rimpel.

Wat die u nodig hebt

  • Drie tot vijf outfits
  • Een tot twee hoeden
  • Één of twee paar schoenen

gerelateerde artikelen