Hoe fysieke & verbale om richting te geven aan een tiener

October 8

Hoe fysieke & verbale om richting te geven aan een tiener

Solide communicatievaardigheden zijn van vitaal belang om richting te geven aan tieners. Tieners vaak voelen onafhankelijk en autonoom, maar tegelijkertijd kijken naar hun ouders voor de veiligheid, de richting en de liefde. Tieners kunnen weerstaan wordt gegeven aanwijzingen, zodat ouders hun communicatievaardigheden aanscherpen moeten, zodat de berichten die zij hun tienerjaren sturen duidelijk, consistent en begrepen zijn.

Stap 1

Luister aan uw tiener. Luisteren is net zo belangrijk als het geven van richtingen in communicatie, en tieners zal aandacht besteden aan uw richtingen en luisteren naar u als uw bereidheid om te luisteren in ruil tonen. Volgens de Alabama coöperatie extensie office, de deur openzetten voor goede communicatie door het starten van een gesprek met zinnen, zoals "uw ideeën belangrijk voor mij zijn", en "Ik wil weten wat u hierover denkt."

Stap 2

Spreken in een kalme stem bij het geven van richtingen aan een tiener. Bevat een beschrijving van uw verwachtingen, zoals de voltooiing van huiswerk voordat opknoping uit met vrienden. Bespreking van mogelijke gevolgen omvatten als uw tiener niet aan uw verwachtingen voldoet. Het Bureau van de Iowa State University Extension adviseert ouders van tieners te controleren hun eigen emoties en het gesprek uitstellen tot een later tijdstip als de gemoederen stijgen. Ouders kunnen zeggen, "We kunnen praten over dit wanneer we zijn allebei rustiger." Geven de richtingen aan tieners in een kalme, lage toon van de stem.

Stap 3

Fysieke richting bieden voor tieners in de vorm van lijsten en routebeschrijving. Sommige tieners moeten visuele herinneringen. Bijvoorbeeld, als u hebt gegeven mondelinge richting die de tiener verantwoordelijk is voor het blussen van de vuilnis voor collectie elke dinsdagavond, misschien ook geeft u fysieke richting door het plaatsen van een opmerking op de koelkast of de familie tack kamer. Deze herinnering helpt voorkomen dat de bovenliggende overkomt als de les te lezen of te zeuren.


gerelateerde artikelen