Kruiden-behandeling voor Diabetische voetproblemen

May 9

Kruiden-behandeling voor Diabetische voetproblemen

Voetproblemen zijn een gemeenschappelijke complicatie in diabetici, als gevolg van het verlies van gevoel in de voeten, dat vaak voorkomt bij mensen die diabetes hebben gehad gedurende vele jaren. De American Diabetes Association stelt dat er zes belangrijkste voet complicaties geassocieerd met diabetes zijn: neuropathie, huidveranderingen, eelt, voet ulcera, slechte circulatie en amputatie. Kruiden behandelingen kunnen behandelen of voorkomen van complicaties van diabetes-gerelateerde voet, maar u moet altijd de voor- en nadelen van kruiden behandelingen bespreken voordat u kruiden.

Diabetische voetproblemen

De Cleveland Clinic stelt dat voetproblemen een van de belangrijkste oorzaken van hospitalisatie onder diabetici zijn. Diabetes kan leiden tot schade aan de zenuwen in je voeten, afbreuk te doen aan uw vermogen om zin verwondingen in uw onderste ledematen. Diabetes kan ook afbreuk doen aan de stroom van bloed aan je voeten, waardoor uw vermogen om te genezen van wonden of zweren in dat deel van je lichaam. Enkele van de meest voorkomende tekenen en symptomen die gepaard gaan met Diabetische voetproblemen omvatten zweren, zwelling, zweren, infecties, likdoorns en ingegroeide teennagels.

Kruiden behandelingen

Kruiden behandelingen voor diabetische voet problemen kunnen helpen de symptomen en oorzaken van uw probleem. Bepaalde kruiden kunnen helpen bij de behandeling van de schade aan de zenuwen dat gevoel in je voeten--een aandoening, de zogenaamde diabetische neuropathie vermindert. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat nuttig kruiden voor neuropathie cayenne en evening primrose omvatten. Haver en Sint janskruid kunnen ook nuttig zijn voor dit doel. Kruiden die verbetering van de perifere circulatie omvat ginkgo, cayenne, klit, goldenseal en ginseng.

Een effectief kruid

Cayenne is een effectief kruid voor Diabetische voetproblemen omdat het behandelt zowel zenuwen en bloedvat stoornissen die vaak door diabetici ervaren worden. De vruchten van de cayenne plant wordt gebruikt in kruidenpreparaten. Volgens de Universiteit van Michigan Health System is cayenne nuttig bij de behandeling van allerlei kwalen, zoals Type 1 en Type 2 diabetes, pijn, psoriasis en gordelroos. De cayenne plant is inheems in Zuid-Amerika.

Overwegingen

Bent u een diabetespatiƫnt, is het uiterst belangrijk dat u goede zorg voor uw voeten. Een afspraak met uw arts te bespreken van verschillende aspecten van de gezondheid van de voet en passende methoden voor voetverzorging. Hebt u bestaande laesies of zweertjes op je voeten, kan uw arts voorstellen een bezoek aan een podoloog of andere gekwalificeerde gezondheidszorg professionele voor regelmatige wond debridement sessies en advies over passende schoeisel voor uw conditie.


gerelateerde artikelen