Kunt u gewicht Lift na een hartklep vervangen?

June 10

Kunt u gewicht Lift na een hartklep vervangen?

Oefening uitmaakt vaak deel van langdurige therapie voor elke vorm van hartchirurgie. De meeste van de oefening is gericht op wandelen of te fietsen, een van die kan worden gebruikt om de hartslag geleidelijk te verhogen als een manier om het verbeteren van conditie en werken de spieren van het hart. Krachttraining ook kan deel uitmaken van uw workout routine, maar bepaalde beperkingen gelden.

Zes weken

De eerste zes weken na heart valve vervanging eisen de meeste beperkingen als het gaat om oefenen, beperking van het gewicht verhoogd naar onder 8 tot 10 lbs. Dit is althans ten dele te wijten aan de procedure zelf. Tijdens open-heart surgery, uw chirurg moet splitsen het borstbeen voor toegang tot het ventiel. Meer dan dit gewicht kan leiden tot een scheiding van het borstbeen, houden van de chirurgische site van genezing goed te tillen.

Drie maanden

Na zes weken--- en met toestemming van uw arts---kunt meestal u opnemen sommige krachttraining activiteiten in uw workout routine. Het gewicht, maar is vaak beperkt tot geen meer 30 kg voor de komende drie maanden, adviseert de School van geneeskunde en de volksgezondheid aan de Universiteit van Wisconsin-Madison. Gewichtheffen, vooral zware ladingen, de neiging om de bloeddruk tijdelijk verhogen. Dit verhoogt de werking op de kleppen, die gevolgen hun genezing hebben kunnen geplaatst.

Werklast

Afhankelijk van je gezondheid, conditie en herstel, uw arts kan u geven de OK te verhogen van het gewicht voor krachttraining na drie maanden gebruikt, maar u moet waarschijnlijk nog te volgen enkele beperkingen als het gaat om de werklast. Omdat tillen gewichten pieken in bloeddruk veroorzaken kan, het is niet ongewoon om het beperken van de werklast onder een bepaald percentage van uw maximale spierkracht, die losjes gedefinieerd als het maximale gewicht dat je voor een herhaling tillen kunt. Houden van uw werkbelasting op niet meer dan 50 procent van de maximale lijkt te zijn beste. Het is niet totdat deze werklast 65 bereikt tot 85 procent van de maximale hoeveelheid die er zich problemen voordoen. Hetzelfde kan worden gezegd voor de voltooiing van meer dan 15 herhalingen tegelijk of het bedrijf een werklast langer dan 20 seconden.

Waarschuwing

Als tillen gewichten pijn op de borst of kortademigheid veroorzaakt, bel dan onmiddellijk een arts. Deze pijn op de borst is verschillend van incisie pijn. Ongemak voelt druk knijpen, straalt buiten de borst of wordt beïnvloed door de rest is vaak een indicatie dat er iets mis is. Onregelmatige hartslagen moeten worden bewaakt en gerapporteerd met uw arts.


gerelateerde artikelen