Mijn hartslag Is meer dan 200 bij de uitoefening van

August 23

Mijn hartslag Is meer dan 200 bij de uitoefening van

Een groter is dan 200 slagen per minuut trainingshartslag dreigt u en uw hart meer kwaad dan goed doen kan, en het zelfs worden uw algehele gezondheid in gevaar. Veilig en voordelig aërobe oefening is dat die verheft uw hartslag naar een aantal beats per minuut die binnen uw THR of streefhartslag, zone valt. Als u vragen over uw hartslag hebt bij het uitoefenen, moet u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Uw maximale hartslag

Maximale hartslag- of MHR - is de snelste aantal beats per minuut je hart kan handhaven en nog steeds zijn plicht van het pompen van bloed door uw hele lichaam te vervullen. Het is een formule afgeleid van uw leeftijd. Aftrekken als u wilt berekenen van uw MHR, uw leeftijd van het getal 220. Als u 30 jaar oud bent, is uw MHR 190. Bent u 55, is uw MHR 165. Hoe jonger je bent, hoe hoger uw voorspelde MHR. En als u jonger dan 20 bent, een gezonde MHR kan meer dan 200. Maximale hartslag is echter enkel dat--een maximum. Ideale aërobe oefening treedt op binnen het bereik van uw persoonlijke THR.

Uw doelgroep hartslag

U mag nooit meer dan uw MHR tijdens de oefening. Echter, vermijdt u ook het verhogen van uw hartslag boven de 80 procent van uw MHR om te voorkomen dat de negatieve effecten van overtraining. Uw THR-zone is ongeveer 60 tot 80 procent van uw MHR. Als voorbeeld, als je 25 jaar oud en een MHR van 195 hebben, zou je niet willen uw oefening puls maximaal 156 beats een minuut, of 80 procent van uw MHR, tijdens aërobe oefening. U krijgt maximaal cardiovasculaire voordeel, terwijl het vermijden van oefening schade, door het onderhouden van een tempo waartegen uw hartslag tussen 117, of 60 procent van uw MHR en 156 is.

Symptomen van Overtraining

Als je hart te snel tijdens de training slaat, kunnen de symptomen van deze overdreven inspanning mild, maar ze kunnen ook ernstige en potentieel gevaarlijke. Symptomen van overtraining zijn duizeligheid, duizeligheid en dyspnoe ernstig genoeg invloed kan zijn op coördinatie. U ziet dat uw hart palpitating, onregelmatig slaan of wapperen. Een snelle hartslag kan ook leiden tot pijn op de borst, buikpijn en misselijkheid. Kan je je ook voelt erg warm, en je kan veel meer dan normale zweet. Stop uitoefenen onmiddellijk en raadpleeg een arts.

Effecten van Overtraining

Potentiële effecten van overtraining omvatten voorbarig uitputting. Een snelle hartslag tijdens de training kan laat je te moe om te oefenen lang genoeg om te profiteren van de cardiovasculaire voordeel. Als je te hard te oefenen zonder zelf voldoende hersteltijd, ondervindt u toenemende vermoeidheid met elke volgende training. Moeite om te maken door middel van een training die eens draaglijk was is een klassieke teken van overdreven inspanning.


gerelateerde artikelen