Welke voedingsmiddelen zijn hoog in indolen?

April 14

Welke voedingsmiddelen zijn hoog in indolen?

Met de tarieven van vermijdbare ziekten neemt elk jaar, je kan worden op zoek naar een manier om te verhogen van de hoeveelheid voedingsstoffen in uw dieet ziekte te bestrijden. Voorlopig onderzoek suggereert dat verbindingen in levensmiddelen genaamd fytochemicaliën uw risico verminderen kunnen van het ontwikkelen van ziekten zoals hypertensie, diabetes en kanker, volgens Stanford Medicine. Indolen vormen een klasse van fytochemicaliën kankerpreventie is gekoppeld. Voor het wijzigen van uw dieet als u wilt verhogen van uw inname van indool, moet u uw arts raadplegen.

Kanker

Welke voedingsmiddelen zijn hoog in indolen?

Onderzoek, evaluatie van de rol van voeding bij ziekte ontwikkeling loopt. Wetenschappers ontdekken voortdurend hoe uw dieet kan voorkomen of leiden tot ziekte staten. Studies suggereren dat de fytochemische indool-3-carbinol antikanker voordelen heeft. Kanker treedt op wanneer de abnormale cellen groeien op een ongecontroleerde wijze. Normaal gesproken gaan cellen door een proces van geprogrammeerde celdood, apoptosis genoemd. Kankercellen groeien en verspreiden omdat ze zijn in staat om te voorkomen dat apoptosis.

Voordelen

Welke voedingsmiddelen zijn hoog in indolen?

Montage dieet studies suggereren een verband tussen het consumeren van een hoge inname van crucifere groenten en verminderde risico van kanker. Indolen staan anti-kankerverwekkend activiteit uitoefenen. Volgens een studie gepubliceerd in de December 2004 remt kwestie van "The Journal of Nutrition," indool-3-carbinol prostaat kankercellen. De studie concludeerde dat naast andere laboratoriumonderzoek, er voldoende bewijs is dat indool-3-carbinol kan helpen voorkomen en behandelen van prostaatkanker. Volgens de "IARC handboeken voor ziektepreventie," hebben andere studies ook vergelijkbare resultaten met borstkanker en darmkanker gevonden.

Rijke bronnen

Welke voedingsmiddelen zijn hoog in indolen?

Onderzoek suggereert dat een dieetrijken in vruchten, groenten en granen eten bijdragen kan tot het verminderen van het risico van kanker en andere ziekten. Kruisbloemige groenten zorgen voor een rijke indool-bron. Het gaat hierbij om spruitjes, broccoli, paksoi, kool en knolraap. Raadpleeg uw gezondheidszorg provider voordat u uw kruisbloemigen groente inname toeneemt, hebt u een schildklier aandoening. Kruisbloemige groenten staan bekend als goitrogens, die zijn voedingsmiddelen die schildklier functie kunnen onderdrukken.

Andere fytochemicaliën

Welke voedingsmiddelen zijn hoog in indolen?

Als u op zoek bent om te verhogen van de hoeveelheid fytochemicaliën in uw dieet, zijn er anderen die u moet weten over. Allicine, een fytochemische met antimicrobiële eigenschappen, wordt gevonden in knoflook en uien. Carotenoïden fungeren als anti-oxidanten, die je cellen beschermen. Kunt u hen van spinazie, sinaasappelen, paprika, worteltjes en tomaten. Luteïne kan helpen om uw risico van borstkanker en hart-en vaatziekten te verminderen. Groene bladgroenten zijn een rijke bron. Lycopeen kan verminderen het risico van hartaanvallen en kanker. Het als gevonden voornamelijk in tomaten.


gerelateerde artikelen