De beste Triathlon cyclus banden

July 17

Triathlons nemen drie sporten---zwemmen, fietsen en lopen---voor kracht, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen competitie. Triathlons vereisen gespecialiseerde uitrusting voor elke individuele sport en elite triathleten extra aandacht op de banden zetten. De triatlon cyclus banden kunnen tijd op de fiets, die seconden van het hele triatlon afscheren kan verbeteren.

Continentale Attack/Force

De continentale Attack en Force is een combinatie tire set ontworpen voor optimale prestaties. De aanval is de voorband en 22 mm meet en 190 g weegt. Het bestaat uit een kleveriger rubber dan de achterband en heeft minder loopvlak. De achterband---genaamd de Force---is 1 mm breder is dan de aanval. Deze set banden is lichtgewicht en ontworpen om te rollen gemakkelijk snel rijden, waardoor ze een ideale keuze voor een triatlon cyclus band.

Michelin Pro Race 2

De Pro Race 2 van Michelin is een all-round band die is een populaire keuze onder triathleten. Michelin is een toonaangevend bedrijf in de bandenindustrie en de Pro Race 2 is de beste keuze voor fiets raceband. Deze band is gebouwd met ultra-lichtgewicht materialen waarmee een balans van grip, glooiende weerstand en prestaties. Met duurzaamheid en taaiheid, deze band heeft een loopvlak van de lange levensduur en is resistent tegen perforaties in uiteenlopende weg-en weersomstandigheden.

Hutchinson Fusion 2

Met een gewicht van slechts 220 g, is de Hutchinson Fusion 2 raceband een all-round professionele niveau band die grip en prestaties levert. De band is gemaakt met een 127 TPI behuizing die weerstaat lekke banden en lekke banden, en het drievoudige samengestelde loopvlak geeft grip, prestaties en een lage rolweerstand. Elke band vanaf Hutchinson is vooraf gespannen tijdens het productieproces waarmee gemakkelijker montage van de banden.

Vittoria Open Corsa EVO CX

De Vittoria Open Corsa EVO CX-band is een goed geconstrueerde band die maximaliseert de prestaties van de weg. Elk detail in de band is geoptimaliseerd voor de rolweerstand, grip en prestaties. Bijvoorbeeld, de behuizing van de snoer en rubber verbindingen is gemaakt van Polycotton en Kevlar draden die handeling onafhankelijk van elkaar. Dit vermindert de hoeveelheid van de rolweerstand, die de weerstand tegen perforaties zal verbeteren. Het loopvlak patroon---klassieke visgraat---combineert grip en de rolweerstand voor prestaties op de hoeken en op de openbare weg.


gerelateerde artikelen