Sterkte schoen oefeningen

October 17

Sterkte schoen oefeningen

Sterkte schoenen zijn sneakers met een bebouwde voorvoet ter verbetering van uw vermogen springen en sprinten. Populair bij basketbalspelers en andere sporters die willen verbeteren hun verticale sprong, sterkte schoenen verhogen het stuk in uw kuitspieren die, volgens de fabrikant, tot grotere kalf sterkte leiden zal. Sommige deskundigen zijn van mening dat sterkte schoenen tot kalf leiden kan of achillespees-blessures zo als u kiest voor sterkte schoenen, van de duur en intensiteit van uw training geleidelijk opbouwen.

Enkel sprongen

Enkel sprongen zijn een goede inleidende oefening wanneer u sterkte schoenen omdat, in vergelijking met andere kracht schoen boren, ze zijn een lagere intensiteitsoefening. Staan met uw voeten samen en je handen door je lichaam. Buig je knieën iets en dan Lente in de lucht. Bij aanvoer, onmiddellijk uitvoeren een ander sprong. Probeer om te minimaliseren van het gebruik van je knieën en focus op springen met je enkels zo veel mogelijk. Naarmate u meer bedreven, gebruik je armen dynamiek toevoegen aan uw sprongen.

Vak sprongen

Vak sprongen zijn een dynamische oefening die zal helpen verhogen van uw hoogte verticale sprong. Sta voor een stevige plyo box set aan rond de hoogte van de knie. Buig je knieën en duw je kont terug afdalen in een kwart squat positie. Swing uw armen naar voren en sprong omhoog naar het vak. Zorgvuldig stap terug naar beneden, reset uw positie en herhalen. Doe deze oefening voor hoge herhalingen te ontwikkelen springen uithoudingsvermogen of lage reps met behulp van een hogere doos te ontwikkelen van de macht. Proberen om het been u aftreden kunt zodat beide benen een gelijke training ontvangen worden afgewisseld.

Split Squat sprongen

Deze oefening is een variatie op de longe en is effectief voor het ontwikkelen van uw lenigheid en evenwicht, evenals uw springvermogen. Staan met uw voeten samen en je handen door je lichaam. Neem een grote stap vooruit en buig je benen zodat je achterste knie is binnen één inch van de vloer en je voorste knie wordt gebogen tot 90 graden. Dit is uw startpositie. Springen, met je armen voor dynamiek, en wijzigen van de benen in de lucht. Bij aanvoer, onmiddellijk afdalen in de beginpositie en herhaal. Blijven afwisselend benen totdat uw set voltooid is.

Laterale hop

Laterale hop zal verhogen uw springvermogen van links-naar-rechts. Als hoppen ook inspannende bewijst, kunt u deze oefening uitvoeren met je voeten op de samen. Een 12-inch agility horde plaats op de grond naast je en dan staan op één been. Gebruik je zwakste been eerst. Buig uw knie iets en, met behulp van je armen voor dynamiek, hop over de hindernis. Bij aanvoer, hop onmiddellijk terug over de hindernis. Blijven hoppen over de hindernis voor de duur van uw toestel. Na voltooiing, voor een moment rusten en herhaal de oefening met je andere been. Voer een gelijk aantal sets en herhalingen op elk been.

Squat sprongen

Squat sprongen zijn een klassieke verticale springen oefening die al uw lagere lichaamsspieren zal versterken. Staan met uw voeten schouder breedte van elkaar en je handen door je lichaam. Swing je armen achter je en buig je knieën terwijl tegelijkertijd je kont naar achteren te duwen. Onmiddellijk schommel uw armen naar voren en sprong in de lucht--proberen te rekken tot zo hoog mogelijk. Bij aanvoer, bukken uw knieën en wastafel in de squat positie klaar voor het uitvoeren van een ander sprong. Probeer zo snel mogelijk afdalen in de squat positie en maken de ommekeer van afkomst momentane te maximaliseren van het stretch-reflex. Dit is de sleutel tot het maken van squat sprongen een daadwerkelijke uitoefening.


gerelateerde artikelen