ADHD gedragswijziging technieken

May 5

ADHD gedragswijziging technieken

ADHD en hyperactiviteit aandachtstekort, problemen vele kinderen, scholen, ouders en gezinnen. Volgens de National Institute of Mental Health, is ADHD de meest voorkomende psychische aandoening bij kinderen en adolescenten in de Verenigde Staten. Volgens Michael Bloomquist, directeur van de aandacht en gedrag problemen kliniek van de Universiteit van Minnesota worstelt een kind met ADHD vaak om te accumuleren van de capaciteiten en vaardigheden op het gebied van zelfcontrole, sociale, emotionele en academische gebieden. De wijziging van het gedrag van de effectieve technieken helpen zo'n kind slagen.

Betekenis

ADHD wordt gekenmerkt door problemen in zelfcontrole of aandacht. Volgens de National Institute of Mental Health, 3 tot 5 procent van de kinderen in aanmerking komen voor deze diagnose. Meer jongens dan meisjes hebben, en in tegenstelling tot zodra dacht, deze symptomen vaak druppelen in de adolescentie en de volwassenheid. Zonder voldoende interventie zijn kinderen met problemen in de zelfbeheersing meer kans te worden afgewezen door leeftijdsgenoten, vaak de ontwikkeling van academische en emotionele problemen. Volgens Bloomquist, een gedragswijziging plan technieken bouwen van meesterschap en bekwaamheid, en bevordert psychologisch ontwikkeling en het succes.

Functie

Kinderen met ADHD kunnen tonen emoties zonder beperking, hebben moeite zich te concentreren op of het voltooien van een taak worden ongeduldig, flappen uit ongepaste opmerkingen en problemen te wachten op hun beurt hebben. Hebben de mogelijkheid om het reguleren van emoties en gedrag vroeg in het leven, het verwerven van goede sociale en academische vaardigheden, ondersteunende ouderschap en voorspelbare routines en rituelen, en wordt geaccepteerd door, en is gekoppeld, positieve-invloed kinderen, beschermende factoren voor kinderen te houden van sociaal aanvaardbaar gedrag en gemakkelijk aan te passen in leven blijven. Bloomquist merkt op dat gedragswijziging technieken deze doelen te bereiken helpen door verbetering van zelfcontrole, sociale, emotionele, en academische ontwikkeling en verbetering van de bovenliggende goed wordt en relaties met hun kinderen.

Typen

Gedragswijziging technieken voor ADHD kunnen versterken van positief gedrag, of negatief gedrag te bestraffen. Volgens Bloomquist leer gedragswijziging technieken een kind met ADHD gehoorzamen, regels, beheren van woede, ontwikkeling van sociale en probleemoplossende vaardigheden, bevorderen positieve peer voorkeuren, helpen bij het begrijpen en uiten van gevoelens, nuttige gedachten denken, waardering van het lezen bevorderen, en vergroten Self-Directed academische gedrag. Gedrag technieken in de vorm van een plan bevorderen de zelfachting van een kind. Ouders moeten gerangschikt prioriteren van gebieden die de meeste aandacht nodig hebben en ontwikkelen van een plan dat is gericht op deze gerichte gedrag.

Oplossingen

Er bestaan specifieke strategieën voor verschillende ADHD-gedrag. Bloomquist blijkt effectief opdrachten geven, met behulp van effectieve waarschuwingen en weg te nemen een voorrecht bij het uitstippelen van ongehoorzaam gedrag. Verklein boos uitbarstingen en helpen het kind definiëren van woede, erkenning van woede lichaam signalen leren, leren en stimuleren van ontspanning vaardigheden en behulpzame self-talk. Leer positief sociaal gedrag en coach en beloning wenselijk sociale gedrag in sociale situaties. Instrueren van het kind in de sociale problemen op te lossen en gebruik "begeleide verhoor" om te helpen het verkennen van de mogelijkheden en opties voor het oplossen van sociale situaties. Voor emotionele welzijn, help het kind identificeren en nutteloze gedachten veranderen en tonen nuttige denken. Bloomquist moedigt samenwerking met het kind, de beoordeling van zijn bereidheid voor de taak, kalm te blijven, en consequent. Oefenen met dagelijkse grafieken met maximaal vier doel gedrag, met behulp van niet-materiële reinforcers voor het gewenste gedrag en milde straf voor nul naleving, kan de prestaties verbeteren en effectief vorm gerichte gedrag.

Overwegingen

Gedragswijziging technieken voor ADHD vereisen inspanning en consistentie. Bloomquist identificeert ouder en familie welzijn als zijnde cruciaal voor het succes van een kind acquisitie van zelfbeheersing. Vorige of gelijktijdige familie behandeling kan de uitkomst vergroten. Het toevoegen van medicijnen voor de behandeling van ADHD kan blijken nuttig. Een Consumer Reports-onderzoek aangetoond dat 67 procent van de medicijnen voor ADHD proberen gemeld dat ze geholpen "." Dr. Orly Avitzur, een neuroloog en medisch adviseur aan Consumer Reports magazine, geeft aan dat kinderen de meeste met een combinatie van medicatie en gedragstherapie modificatietechnieken verbeteren.


gerelateerde artikelen