Koken VISGRILL Dorado op een Convectie Oven

February 21

Koken VISGRILL Dorado op een Convectie Oven

Dorado, beter bekend als mahi-mahi, zijn diepwater vissen meestal met een gewicht van 3 tot 6 pond. Dit ras van de vis heeft een unieke glooiende hoofd, vergelijkbaar met een dolfijn, en leeft voornamelijk in de tropische en subtropische gebieden zoals Hawaï. Goudmakreel is natuurlijk laag in verzadigd vet en rijk aan vitamine B12, fosfor en kalium. Het is ook een gezonde bron van eiwitten, selenium, vitamine B6 en niacine. Deze vis in een convectie oven grill in plaats van een buitengrill koken is een heel ander proces. Je belangrijkste focus zal liggen op de marinade en/of kruiden.

Selectie

Sinds het vangen van vis vers onwaarschijnlijk is, moet u voorzichtig zijn bij het selecteren van de vis koop Dorado. Net als bij alle rassen, moet de vis een over het algemeen een aangename geur. Als u om het even wat ammoniak-achtige geur, Vermijd de filet, zoals dit te wijten aan een opeenhoping van bacteriën is. U zult willen selecteren stevige bezuinigingen met rode bloedlijnen; het vlees moet verschijnen roze naar licht beige, zegt dat de uitbreiding van de Universiteit van Florida.

Methode

Filet maten meestal variëren tussen 4 en 6 ounces en vergt een minimum van 30 minuten marineren. Aangezien u zijn grillen, wilt u houdt de huid gehecht aan de uit het vlees om intact te houden. In het algemeen, vis moet worden gekookt tot de interne temperatuur 145 F. bereikt U zult kunnen vertellen dat de Dorado is gaar als het vlees wordt ondoorzichtig weergegeven en gemakkelijk met een vork vlokken.

Koken van temperatuur en tijd

Een convectie oven grill heeft dezelfde temperatuurinstellingen als een standaard oven. Vis, in het algemeen de neiging om snel--veel sneller dan vlees koken. Als u wilt de Dorado stelt koks gelijkmatig en grondig, de convectie oven grill tussen de 350 en 450 F, afhankelijk van de grootte van de filet. U kunt bij deze temperatuur Verwarm voor 5 minuten. Het duurt ongeveer 10 tot 15 minuten voldoende koken van de vis. Als u wilt een lichte karakter naar de top van uw filet, stelt de temperatuur te braden voor de laatste 1 tot 2 minuten. Altijd plaats uw Dorado op aluminiumfolie aan het verhogen van de verdeling van de warmte, zodat het kookt het gelijkmatig aan beide zijden.

Marinade en specerijen

Dorado is een relatief neutraal-proeverij vis en neemt ook op een grote verscheidenheid van kruiden en marinades. Aangezien u een convectie oven, de rokerige smaak typisch van buiten grillen is afwezig, dus de vis zal saai zonder de juiste kruiden. Gebruik vet smaken zoals curry poeder helpt, citroen peper en kruiden kruiden mengsels grondig de smaak van de vis. Marinade recepten kunnen opnemen balsamico azijn, vruchtensappen, room, yoghurt, boter, zout en peper en citroen schil. Bent u droog wrijven de moten, marineren is niet nodig, hoewel u nog steeds doen kunt als u wenst. Voor vloeibare of crème marinade, echter wilt u laten de vissen soak voor ten minste 30 minuten.


gerelateerde artikelen