Een controlelijst toevoegen voor meisjes

October 16

Een controlelijst toevoegen voor meisjes

Terwijl de jongens zijn gediagnosticeerd met attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) vaker, hebben meisjes ook de aandoening, hoewel ze de neiging om het voornamelijk onoplettende versie, aandachtstekort (ADD). Het National Center for Gender-problematiek en AD/HD constateert dat 27 procent van de patiƫnten in de onoplettende groep van de stoornis, vrouwelijke zijn. Meisjes meestal hebben meer onoplettende kwesties dan hyperactieve kwesties, waardoor hun problemen moeilijker te merken, volgens de Mayo Clinic.

Onoplettendheid

De Mayo Clinic stelt dat meisjes die problemen ook aandacht hebben de neiging om Mijmer, die kan leiden tot problemen op school. Bijvoorbeeld, een meisje kan proberen te voorkomen huiswerk of onzorgvuldige fouten mag maken op haar toewijzingen. De American Academy of Pediatrics voegt dat meisjes met ADD ook problemen bereiken van academisch en speciaal onderwijs klassen krijgen gestoken. Onoplettendheid problemen kunnen maken het moeilijk voor het kind te volgen richtingen, die kunnen invloed hebben op haar vermogen om een taak te voltooien.

Desorganisatie

Organisatie is een ander probleem gezien met ADD, vooral met de meisjes. Bijvoorbeeld, kan een student vergeet om haar huiswerk vanwege een gebrek aan een organisatie-methode, zoals het niet gebruiken van een dagelijkse planner. Slechte organisatie kan ook invloed hebben op schoolwerk en kan bijdragen aan het kind wordt gemakkelijk afgeleid. Desorganisatie kan ook leiden tot misplaatsen items en wezen onvoorbereid.

Gedrags- en emotionele problemen

Terwijl hyperactiviteit niet zo gangbaar bij meisjes, het National Center for Gender-problematiek en AD/HD wijst erop is dat meisjes hebben kunnen hyperverbalization en emotionele prikkelbaarheid als symptomen in plaats van stilzitten en voortdurend in beweging, de symptomen van de hyperactiviteit vaak gezien bij jongens. Het centrum wordt toegevoegd dat de impulsieve symptomen van ADD leiden misbruik van de substantie of eerder seksuele activiteit tot kunnen. Vrouwelijke ADD patiƫnten zijn ook meer vatbaar voor emotionele problemen, zoals depressie, dan mannetjes. De stemmingsstoornis kan worden veroorzaakt door een internaliseren van symptomen of schande ten aanzien van problemen op school. Het gebrek aan openlijke gedragsproblemen kan leiden tot de symptomen over het hoofd wordt gezien als meisjes jonger bent.


gerelateerde artikelen