Wat zijn de behandelingen voor haar beschadigd door Peroxide?

June 14

Wat zijn de behandelingen voor haar beschadigd door Peroxide?

De laatste ding peroxide-beschadigd haar behoeften is verder chemische behandeling. Helen broos, kroezend haar met natuurlijke producten die de cuticle zegel, voorzien van een beschermende coating en glans toevoegen. Terwijl het bestaan van commerciële producten voor kleur-beschadigd haar, overweeg het gebruik van minder dure en all-natuurlijke plantaardige oliën en plantaardige. Misschien vindt u deze chemicaliën-vrije ingrediënten vooral zachte en effectieve voor haar beschadigd door peroxide, andere kleuren behandelingen, styling apparaten en het milieu.

Hete olie behandelingen

Volgens natuurlijke schoonheid Auteur Dina Falconi doordringen hete olie behandelingen diep in de hoofdhuid, alsmede de chemisch-beschadigde haarfollikels. Maak uw eigen hete oliebehandeling met jojoba-, olijf-, sesam- of kokosolie. Sesamolie kan donkerder het haar enigszins, zodat blondjes kiezen kunnen om te kiezen voor een andere vervoerder olie. In een magnetron of dubbele-boiler, warmte voorzichtig een kleine hoeveelheid olie totdat zij net boven lichaamstemperatuur tot; 100 tot 105 graden F is ideaal. Als u met kokosolie, een semisolid product, geeft het tijd om te smelten. Verwijder de olie uit de brander of magnetron en gelden voor je hoofd door te werken van de olie in je haar en hoofdhuid. Gebruik niet meer dan 2 tsp. olie. Betrekking hebben op uw haar met plasticfolie en een handdoek of petje. Laat de behandeling op voor ten minste 1 uur, dan spoelen en handdoek droog.

Kruideninfusies

Verschillende "kruidenthee" maken uitstekende afwerking gespoeld voor beschadigd haar, volgens Kathi Keville van "kruiden voor gezondheid en Healing". Plantaardige die hoog in eiwit en genezing verbindingen laat een beschermende laag op het haar, dat geeft het een glanzender uitstraling en zeehonden gespleten haarpunten. Kook 1 pint van water en giet het over boven 5 tsp. gedroogde kruiden. Goede keuzes voor deze kruiden infusie, omvatten hetzij alleen of in combinatie, smeerwortel, kliswortel, kamille, calendula, lavendel en rozemarijn. Laat de kruiden steile gedurende ongeveer een half uur, dan stam en 1 tbsp. azijn toevoegen. Zodra het mengsel koelt, haar shampoo en de kruiden infusie giet je haar. De behandeling kan worden gespoeld met water of links.

"Koelkast" Cures

Eiwitten en antioxidant-rijke levensmiddelen beroemd om genezing peroxide-beschadigd haar bevatten eieren, avocado en kokosmelk, merkt de huismiddeltjes website Grannymed.com. Combineer de helft van een geprakte avocado met een eidooier. Voeg kokosmelk tot het mengsel een pasta wordt en werken door je haar. Laat de behandeling in ten minste 5 minuten, daarna spoelen en handdoek droog. Als u wenst, vervangen door de banaan voor avocado. Andere natuurlijke behandelingen voor kleur-beschadigd haar, vaak genoemd zijn het gebruik van een kleine hoeveelheid mayonaise in plaats van regelmatige conditie---laat het tussen 5 minuten tot een uur voor spoelen--- of spritzing op regelmatige bier. De geur van het bier vervaagt, dus er is niet nodig voor het spoelen.


gerelateerde artikelen