How to Protect Babies knieën bij het verkennen van

July 5

How to Protect Babies knieën bij het verkennen van

Op ongeveer 6 tot 10 maanden, zal je baby opstijgen op handen en voeten en beginnen om haar wereld te verkennen. Zodra de scooting in marathon kruipende sessies, uw mei verandert ziet je baby's knieën op zoek rode, kale of geïrriteerd. De meeste baby's krijgen door hun kruipende fase met weinig irritatie en hoeft niet elke interventie van uw kant. Als je baby met name actief is, zijn er manieren om te kalmeren kniepijn en beschermen uw kleintje van verdere schade.

Stap 1

Kleed je baby in 100% katoenen broek wanneer hij zal worden kruipen op de vloer. Synthetische vezels kunnen de huid van uw baby irriteren.

Stap 2

Een deken neer op harde oppervlakken of ruwe vloerbedekking voor het opvullen van de knieën tegen irritatie.

Stap 3

Koop commerciële knie beschermers speciaal ontworpen voor baby's, zoals beenwarmers, knie of broek met beschermende inzetstukken.

Stap 4

Voorkomen dat uw baby kruipen over cement, grind of andere ruwe, harde oppervlakken

Stap 5

Toepassing-luieruitslag crème op je baby's knieën om te kalmeren schuren en beschermen de huid tegen verder schuren. Als dat niet lukt, praat met uw zorgverzekeraar over het toepassen van een over-the-counter hydrocortison crème.

Tips

  • Vermijd de kleren van de baby met trekkoorden, zoals uw kruipende baby kan verstrikt raken in hen en zichzelf verwonden.

Wat die u nodig hebt

  • Deken
  • Beschermende kleding
  • Luier uitslag zalf
  • Hydrocortison crème

gerelateerde artikelen