Zal eten 1000 calorieën op een dag verlies van het gewicht van de oorzaak?

January 29

Zal eten 1000 calorieën op een dag verlies van het gewicht van de oorzaak?

U weet waarschijnlijk dat om gewicht te verliezen, moet je op calorierijke voedingsmiddelen bezuinigen en vul uw bord met gezonde, low-cal opties, zoals fruit, groenten en volle granen. Maar het opofferen van ongezonde voedingsmiddelen is slechts een deel van de vergelijking. Gedeelte controle en regelmatige lichaamsbeweging kunnen ook helpen bouwen van een calorie tekort dat in gewichtsverlies resulteren zal. Toch, je moet niet gaan tot het uiterste wanneer het snijden calorieën; bijvoorbeeld, verbruiken slechts 1000 calorieën per dag is niet gezond in de meeste situaties.

Calorie-inname versus uitgaven

De basisregels van gewichtsverlies blijven hetzelfde, ongeacht hoeveel calorieën u deelnemen: als u meer calorieën verbruiken dan u inslikken, je uiteindelijk afvallen. Zoals vermeld op de overheidswebsite Medline Plus, is verliezen 2 pond per week mogelijk met een vermindering van de 1.000-calorie-per-dag. Als je op een standaard 2.000-calorie dieet, zou slechts 1000 calorieën per dag inname voldoen aan deze vergelijking en resulteren in gewichtsverlies.

Laagste aanbevolen inname

Gewoon omdat je hebt het vermogen om inslikken slechts 1000 calorieën per dag betekent niet noodzakelijkerwijs dat je moet. Medline Plus merkt op dat de laagste per dag calorie-inname aanbevolen voor vrouwen 1200 calorieën. De limiet is voor mannen, 1500 calorieën. Als u laat onder deze niveaus vallen, is er een goede kans dat je niet uw lichaam geven alle voedingsstoffen en calorieën er gewoon om de dag door.

Uw dagelijkse Calorie behoeften kennen

Voordat u uw dieet tot 1.000 calorieën per dag te beperken, te weten komen hoeveel calorieën je nodig hebt ter ondersteuning van uw basaal metabolisme. BMR is het minimum aantal dagelijkse calorieën je nodig hebt terwijl onbeweeglijk aan brandstof lichamelijke processen, zoals ademhaling en het houden van de afstraffing van uw hart. Uw BMR is gebaseerd op uw leeftijd, geslacht, hoogte, gewicht en activiteit niveau. U kunt deze informatie verkrijgen door overleg met uw arts, een diëtist of met behulp van een gratis online rekenmachine. Met behulp van de calculator van de Southern Illinois University School of Medicine, een 25-jarige vrouw, 5 voeten 3 inches tall, die weegt 135-pond en voert licht vermoeiende oefening één tot drie dagen per week behoeften 1,826 calorieën per dag om haar gewicht te handhaven. Aangezien 1,328 van die calorieën haar BMR ondersteunt, wilt 1000 calorieën niet voldoende voeding opgeven.

Honger-modus

Wanneer u niet uw lichaam van de calorieën die het nodig heeft voorzien, kan het gaan in "honger"-modus. In "Fundamentals van Sport en oefening Nutrition," auteur Marie Dunford merkt op dat zeer-caloriearm dieet meestal meer kwaad dan goed. Het gewicht je verliest is meestal spiermassa, ze merkt — niet vet. Je lichaam vertraagt de stofwisseling om te besparen van calorieën, en Dunford notities, it blijft traag lang nadat u het dieet hebt beëindigd. Plus, deze diëten zijn zeer moeilijk te handhaven; Zodra u stopt met diëten, is het zeer waarschijnlijk dat u terug zult krijgen wat je verloren gewicht.

Dieet Plus oefening

In plaats van ontnemen jezelf om te raken van de 1.000-calorie-per-dag markeren, maak een hybride oplossing waarbij zowel calorie snijden en dagelijkse oefening. Bijvoorbeeld, als u 500 naar 750 calorieën uit uw dagelijkse inname knipt, kon je uitoefenen om te verbranden de resterende 250 tot 500 calorieën, nog wat resulteert in een gemiddelde daling van 1000 calorieën per dag. Zoals de medische kliniek van Riverside aanbeveelt, maken je primaire doel kiezen van voedsel en activiteiten die de verbetering van de gezondheid, alsmede het elimineren van bovenmatige ponden. Matige fysieke activiteit voor 30 tot 60 minuten per dag, uitvoeren of zoveel dagen per week mogelijk is. Matige lichaamsbeweging omvat levendige wandelen of joggen.


gerelateerde artikelen