Wat zijn de voordelen van bosbessen & bramen?

August 18

Wat zijn de voordelen van bosbessen & bramen?

Volgens «««SmartPublications.com, kunnen bessen helpen om bepaalde typen ziekten en kanker te voorkomen, en bieden een aantal voordelen voor de gezondheid. Bosbessen en braambessen hebben krachtige antioxiderende eigenschappen die het lichaam voorzien van essentiële vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de optimale functie. Hoewel er enige wetenschappelijke onderzoek dat deze bessen capaciteiten ondersteunt ter voorkoming van ziekten en bieden voordelen voor de gezondheid, zorg ervoor dat uw provider gezondheidszorg te raadplegen voor meer informatie.

Gezonde visie

Bosbessen en braambessen bevatten krachtige antioxidanten die essentieel voor een goede gezondheid zijn. Volgens «««SmartPublications.com bevatten deze bessen een aanzienlijke portie fytochemicaliën, vitaminen, mineralen en vezels die belangrijk zijn voor gezonde functie van de verschillende organen van het lichaam. Donkere bessen in het bijzonder, bevatten met inbegrip van bosbessen en braambessen, ook Luteïne, dat is belangrijk voor gezonde visie.

Boost immuniteit

«««WomenFitness.net, volgens de bevatten bosbessen de hoogste hoeveelheid antioxidanten in vergelijking met de meeste andere vruchten. Bosbessen zijn rijk aan vitamine C, vitamine B-complex, vitamine E, vitamine A, en koper, die zeer gunstig voor het immuunsysteem. Bovendien, bevatten deze bessen een aanzienlijke hoeveelheid ijzer, die natuurlijk verhoogt de immuniteit door toenemende concentraties van hemoglobine en de zuurstof in het bloed. De resultaten van het effect in het vermogen van uw lichaam tegen infecties, verkoudheid en griep te voorkomen, en andere virale en bacteriële ziekten afweren.

Kankerpreventie

Naast deze verschillende gezondheidsvoordelen, bosbessen en braambessen kunnen ook voorkomen dat kanker, volgens essentiële keuzes nieuwsbrief online. Bosbessen bevatten de antioxidant, anthocyanin, die bevoegd is om te voorkomen dat de kanker in elk van de fasen, met inbegrip van de initiatie, promotie en verspreiding. Bovendien, kunnen bosbessen en braambessen helpen strijd oxidatieve stress en ontsteking, die uiteindelijk tot verschillende soorten kanker leiden kan.

Urinewegen gezondheid

Blauwe bessen en bramen zijn effectieve natuurlijke behandelingen voor de besmettingen van de UrineLandstreek, volgens WomenFitness.net. Mensen die gevoelig zijn voor het ontwikkelen van urineweginfecties ervaren een opbouw van bacteriën langs de binnenbekleding van de urinewegen. Dit resulteert in een ontsteking en een branderig gevoel tijdens het plassen, onder andere problemen. Bosbessen en braambessen bestrijding doeltreffende van dit probleem door natuurlijk helpen ter voorkoming van de groei van bacteriën en vermindering van het risico van infectie.


gerelateerde artikelen