Kunt u het gebruik van knoflook voor keelontsteking?

September 15

Kunt u het gebruik van knoflook voor keelontsteking?

Knoflook kan helpen u te ontdoen van keelontsteking en de hinderlijke symptomen veroorzaakt door de bacteriële infectie. Keelontsteking veroorzaakt een pijnlijke, jeukende keel, vaak gepaard met koorts. Hebt u rode vlekken op het dak van uw mond, en misschien je amandelen zwellen. De Mayo Clinic zegt keelontsteking symptomen zijn ernstiger dan de symptomen die gepaard gaan met andere soorten bacteriële infecties die een zere keel veroorzaken. Hang daar. Je pijn zal niet veel langer duren na het drinken van wat homemade knoflook-thee.

Stap 1

Plaats 1 kopje water in een middelgrote pot. Breng het water aan de kook.

Stap 2

Plaats vier Verse knoflookteentjes in de pot en kook een minuut extra. Vermindering van de warmte en sudderen gedurende vijf minuten.

Stap 3

Verwijder uit hitte en laat het water afkoelen gedurende vijf minuten. U kunt de stoom uit de pot inhaleren als u toestaan dat het cool voor extra voordelen. Ziektekiemen verspreiden van het slijm in de neus naar de keel, zodat het inademen van de stoom kan doden enkele van de kiemen voordat ze vertrekken ferry's naar de keel.

Stap 4

Zeef de thee met kaasdoek en giet het water in een mok. Zorg ervoor dat niet toe te staan een deel van het teentje knoflook in de mok. Hoewel u de knoflookteentjes zodat u kunt ontdoen van keelontsteking eten kan, bereiden u een thee, zodat u niet stikken op kleine stukjes knoflook willen als je de thee drinkt.

Stap 5

Voeg 1 tsp. van honing aan de mok en roer. Honing ook een antibacteriële agent, biedt nog meer steun voor de bestrijding van uw strep keel. De dikke consistentie van honing jassen de keel zoals een stroop, waardoor meer van de antibacteriële eigenschappen van de thee blijven op de keel.

Stap 6

Drink de thee. Bereiden de thee van zo veel knoflook als je overdag wilt. Michael Tierra en John Lust, auteurs van "The natuurlijke remedie Bijbel", zeggen dat u kunt ontdoen van de infectie sneller de meer knoflook die u gebruikt, maar sommige mensen kunnen niet accepteren dat knoflook de bijwerking van de aanhoudende slechte adem. Echter, hoe meer je de knoflook thee drinkt, hoe sneller je kunt ontdoen van de keelontsteking.

Waarschuwingen

  • Knoflook kan zeldzame of ongebruikelijke bijwerkingen, zoals huiduitslag of galbulten veroorzaken. Het kruid zou kunnen ook sommige medicijnen verstoren, dus praten met uw arts over het nemen van knoflook voor de behandeling van een aandoening.
  • Nooit het inhaleren van damp van water dat is koken of verwarmen op het fornuis. Verwijder uit hitte altijd voordat u inademen van de dampen.

gerelateerde artikelen