De Mayo Clinic van voedingsmiddelen te vermijden tijdens de zwangerschap

October 23

De Mayo Clinic van voedingsmiddelen te vermijden tijdens de zwangerschap

Zwangerschap beïnvloedt het immuunsysteem, waardoor zowel de moeder als de ongeboren baby te zijn gevoeliger door voedsel overgedragen ziekten veroorzaakt door bacteriën, virussen en parasieten. De meeste voedingsmiddelen zijn veilig; Er zijn echter bepaalde voedingsmiddelen te vermijden tijdens de zwangerschap. De Mayo Clinic heeft een een lijst van deze voedingsmiddelen te vermijden tijdens de zwangerschap.

Schaal-en schelpdieren

Schaal-en schelpdieren die hoog is in kwik moet vermeden worden tijdens de zwangerschap. Volgens de Mayo Clinic, moeten zwangere vrouwen vermijden, zwaardvis, haai, koningsmakreel en tilefish. Vermijd alle rauwe vis en schelpdieren--vooral oesters en kokkels--evenals gekoeld, gerookte vis, vaak aangeduid als lox, nova stijl, kippered, of schokkerig als ze schadelijke bacteriën en virussen bevatten kunnen. Ingeblikt, Brok licht tonijn is over het algemeen lager in kwik dan andere tonijn, maar nog steeds slechts met mate moet worden geconsumeerd. Volgens «««foodsafety.gov is ingeblikte gerookte zeevruchten meestal OK om te eten of als de vis wordt gekookt volledig tot 165 graden Fahrenheit.

Gekookt vlees en eieren

De Mayo Clinic ook merkt op dat onvoldoende verhit vlees, gevogelte en eieren kunnen bevatten schadelijke bacteriën zoals E. coli, Campylobacter, Listeria en Salmonella, die foodborne ziekte kunnen veroorzaken en dient vermeden te worden tijdens de zwangerschap. Volgens foodsafety.gov, alle vlees, moet met inbegrip van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees steaks en gebraad worden gekookt tot 145 graden Fahrenheit. Varkensvlees en grond rundvlees moet worden gekookt tot 160 graden Fahrenheit. Vleeswaren, vlees verspreidt en hotdogs grondig gekookt of volledig vermeden moet worden. Kook de eieren tot de eierdooiers en blanken stevig zijn en Vermijd voedsel gemaakt met rauw of gedeeltelijk gekookt eieren.

Unpasterized en ongewassen voedingsmiddelen

Volgens de Mayo Clinic kunnen producten die worden niet gepasteuriseerde of niet volledig zijn gewassen bevatten, Campylobacter, E. coli, Listeria en Salmonella, die kan leiden tot foodborne ziekte en moet niet worden verbruikt tijdens de zwangerschap. Tenzij het zuivelproduct is duidelijk gemarkeerd als wordt gepasteuriseerd, niet eten. Dit kan omvatten Brie, feta, Camembert, blauwe kaas, Roquefort, Gorgonzola en Mexicaanse stijl kazen, zelfgemaakt ijs en niet gepasteuriseerde SAP. Verbruikt slechts grondig gewassen groenten en fruit en knippen weg beschadigd porties om te voorkomen dat een potentiële foodborne ziekte. Ook rauwe spruiten van welke aard ook.

Alcohol en Caffiene

De Mayo Clinic merkt ook op dat er geen bedrag van alcohol die bekend is veilig tijdens de zwangerschap is, en dus moet worden vermeden helemaal. Teveel cafeïne moet ook worden vermeden volgens de Mayo Clinic, een grote 2008 studie suggereert dat 200 mg cafeïne per dag tijdens de zwangerschap een foetale groei kan vertragen. Neem contact op met een arts voordat drinken kruiden boom, zoals de gevolgen van een aantal van deze op een foetus nog onbekend zijn.


gerelateerde artikelen