Quickvue HCG & zwangerschap

October 21

Quickvue HCG & zwangerschap

QuickVue One-Step hCG is een vroege zwangerschapstest die gebruikmaakt van urine te sporen van een zwangerschap, terwijl de QuickVue hCG combo test een monster urine of bloed kunt. In tegenstelling tot vele zwangerschapstests is QuickVue een cassette-type test, in tegenstelling tot een halverwege, peilstok test. Deze test wordt gebruikt in klinieken, kantoren en andere professionele instellingen wanneer een zwangerschapstest vereist is. U terugvinden niet QuickVue zwangerschapstests in uw lokale apotheek of supermarkt, omdat ze vaak worden verkocht door het geval.

Hoe het werkt

Zwangerschapstests, met inbegrip van de QuickVue hCG tests, detecteren de aanwezigheid van het humaan choriongonadotrofine hormoon in het bloed. Wanneer bevruchting optreedt en het ei in het slijmvlies van de baarmoeder implantaten, wordt dit hormoon vrijgegeven. Dit kan worden gedetecteerd in het bloed eerst en eenmaal genoeg van in de bloedbaan, het morst in de urine.

Gevoeligheid

Sommige zwangerschapstests zijn gevoeliger dan anderen. Detest combo QuickVue One-Step hCG heeft een rating van de gepubliceerde gevoeligheid 20 mIU/mL of 10 mIU/mL, indien in een bloedmonster wordt gebruikt wanneer een monster urine wordt gebruikt. De QuickVue One-Step-dit is een alleen-urine test is iets minder gevoelig bij 25 mIU/mL. Hoe lager het getal, de meer gevoelige die detest is want op annuleerteken speurder minder van het hormoon voor een positief resultaat. Om deze reden optreden valse negatieven vaak wanneer vrouwen te vroeg test om op te sporen het hormoon.

Instructies voor gebruik

Beide QuickVue tests worden gebruikt op een soortgelijke manier. Wanneer u naar het kantoor van uw dokter, zal een bloed- of urinetests monster worden genomen om te testen voor zwangerschap. De verpleegkundige of lab-personeel zal drie tot vier druppels bloed- of urinetests plaats in het testen van de cassette. Na drie tot vijf minuten, zullen de resultaten worden weergegeven in het venster testen. Als de test positief is en je zwanger bent, verschijnt er een plusteken (+). Als de test negatief is, wordt een minteken weergegeven. Als de test negatief is, kan uw arts de test in meerdere dagen herhalen.

Nauwkeurigheid

QuickVue zwangerschapstests worden beschouwd als zeer nauwkeurig, met een nauwkeurigheid van 99 procent rating. Voor de meest nauwkeurige resultaten, precies zoals de instructies staat moet de test worden uitgevoerd en de resultaten binnen de opgegeven termijn worden gelezen.


gerelateerde artikelen