Moet u uw kinderen duwen in de sport?

July 28

Moet u uw kinderen duwen in de sport?

Veel ouders vragen zich af of ze hun kinderen om te spelen van de sport moeten aanmoedigen. Het is bekend dat atletische deelname helpt bij het bestrijden van kinderjarenzwaarlijvigheid, sociale interactie bevordert en zelfvertrouwen en onafhankelijkheid in vele kinderen stimuleert. Duwen terughoudend kinderen in sport, echter kan nadelige gevolgen hebben, omdat de competitie teveel druk om te slagen op zelfs recreatieve atleten kunt plaatsen. Ouders moeten wegen de voors en tegens van het betrekken van hun kinderen bij Jeugd sport.

Het kiezen van een Sport

Het woord "push" impliceert een maatregel van kracht. Kinderen moeten niet worden gedwongen om te sporten, schrijft Blake Soto in de "Jeugd Fitness" tijdschrift, aangezien dit de ervaring van deelname kan ruïneren. Een kind dat onvermurwbaar tegen concurrerende is kan rebel, en zal waarschijnlijk haten de sport dat hij werd "geduwd in." Aanmoedigen van een kind om te proberen zijn hand op een bepaald spel is een veel betere strategie. Overwegen zijn natuurlijke neigingen en overeenkomen met deze aan de soort sport die hij hoogstwaarschijnlijk om van te genieten. Bijvoorbeeld, als uw kind houdt van interactie met de natuur, moedig hem deel te nemen aan grensoverschrijdende land actief of concurrerende visserij. Ook als uw kind is altijd draaien cartwheels doen handstanden, wilt mogelijk sturen haar naar een gymnastiek groep. Jezelf afstemmen op het belang van uw kind en meld hem niet voor honkbal als de enige reden is dat je Little League gespeeld als een kind. Uw kind dreigt te genieten van een sport meer als het uitkomt zijn bepaalde capaciteiten. Als uw kind wordt gevestigd op kunst of muziek in plaats van sport, dit accepteren en niet aandringen zij deelnemen aan sportieve wedstrijden.

Voordelen van deelname

De fysieke inspanning gaat in sport kunnen rechttrekken van spieren, de flexibiliteit te vergroten, rev up van metabolisme, verbetering van de circulatie en goede geestelijke gezondheid te bevorderen. Sport geven kinderen ook een kans om waardevolle sociale vaardigheden, neemt nota van de American Academy of Pediatrics. Een kind leert veel concurrentie, met inbegrip van hoe moet worden omgegaan met zowel de overwinning en de mislukking. Atletische prestatie geeft vertrouwen en zekerheid voor opgroeiende kinderen. Sport, in algemene en behandeld goed door ouders in het bijzonder, zijn ongelooflijk voordelig voor kinderen op het gebied van lichaam, geest en ziel.

Mogelijke problemen

Hoewel de sport bieden uitstekende lichamelijke en geestelijke groeimogelijkheden voor kinderen, "duwen" een kind te hard in atletiek kan leiden tot zeer negatieve resultaten. Ernstig letsel kunnen optreden op de groeiende organen als een ouder moedigt zijn kinderen te trainen ook zwaar, Soto waarschuwt in "Jeugd Fitness." Geplaatst in inspannende activiteiten op een vroege leeftijd vaak kinderen ontwikkelen fysieke problemen, zoals tendinitis, die hen hun hele leven kunnen achtervolgen. Het is ook mogelijk om te duwen van kinderen buiten hun geestelijke capaciteiten tijdens de wedstrijd. "Star"-spelers kunnen worden arrogant en oorlogvoerende of ten onrechte geloven hun prestaties op het veld opwegen tegen elk ander aspect van hun leven. De schijnwerpers kan te fel branden voor deze sportieve kinderen, waarschuwt Soto. "Burnout," waarbij het kind angstig wordt, kan beklemtoond of zeer verveeld met een sport, gebeuren wanneer ouders plaatst ook brij nadruk op atletiek.

Modelleren van goede sportiviteit

Passende modelleren door ouders en coaching plaatsvinden wanneer kinderen worden aangemoedigd of "geduwd" in sport. Ouders en coaches moeten handhaven goede sportiviteit en redelijke beslissingen nemen als het gaat om hun atletische lasten, vertelt Soto. Volwassenen die positief reageren door applaudisseren alle Kinder inspanningen, stimuleren samenwerking en vriendschap tussen concurrenten en hun verwachtingen realistisch te houden ten aanzien van een kind vaardigheden dreigen te hebben kinderen die genieten van het spelen van de sport en die dreigen te genieten van al het atletiek voordelen bieden.

Waarschuwingssignalen

Er zijn vele tekenen die duiden op dat een ouder kan worden duwen haar kinderen te hard in sport. Ouders kunnen bepalen als een sport te op een kind belasten is wanneer dat kind ziekte veinst te voorkomen van atletische deelname, klaagt over de sport wordt te moeilijk of ongepast gedrag tijdens games. Een daling in de rangen, vermoeidheid en een obsessieve focus op een bepaalde sport of aspect van deze sport kan ook blijkt uit het kind lijdt en heeft behoefte aan een pauze van de stijfheden van atletiek meldt Soto.


gerelateerde artikelen