Hoeveel gewicht verlies na maaltijd vervangende Shakes drinken?

August 8

Hoeveel gewicht verlies na maaltijd vervangende Shakes drinken?

Maaltijd vervangende shakes bieden een snelle en gemakkelijke manier om te bezuinigen op calorieën. De hoeveelheid gewicht die je verliest met behulp van deze shakes hangt af van vele factoren, zoals uw activiteitenniveau, het soort shakes en de hoeveelheid calorieën die je uit andere bronnen gedurende de dag verbruikt. Praat met uw arts voordat u begint een nieuwe gewichtsverlies plan, met name een die ernstig uw calorie-inname beperkt.

Verlies van het gewicht

Verlies van het gewicht vereist een calorie-tekort, maken door het beperken van de calorieën in uw dieet of door verbranding van meer calorieën door oefening. Één pond vet evenaart 3500 calorieën. Hoewel uw specifieke calorie behoeften variëren, adviseert New York University Langone Medical Center dat de gemiddelde mannen tussen 2000 en 2500 calorieën per dag, terwijl de gemiddelde vrouwen nodig tussen 1800 en 2200 calorieën per dag nodig. De meeste maaltijden zijn ongeveer 700 tot 800 calorieën, waardoor het moeilijk voor veel mensen om een gezond gewicht te handhaven. Maaltijd vervangende shakes kunnen helpen uw totale calorieverbruik te beperken.

Calorieën in Shakes

De voedingsstoffen en de hoeveelheid calorieën in maaltijd vervangende shakes variëren, afhankelijk van specifieke merken en smaken. Veel bieden ongeveer 250 calorieën per portie. Door het vervangen van een gemiddelde maaltijd met een shake, mei u zitten kundig snijden van ongeveer 500 calorieën uit uw gebruikelijke dagelijkse inname, wat resulteert in een verlies van het gewicht van ongeveer 1 pond per week. Afhankelijk van uw eetpatroon, kan te vervangen door twee maaltijden per dag shakes leiden tot een gemiddelde daling in gewicht van ongeveer 2 pond per week.

Factoren

Volgens Vanderbilt University, dieters kunnen misbruik maken van het dieet programma's die afhankelijk zijn van de maaltijd vervangende shakes, leidt tot gevaarlijke bijwerkingen. Hoewel volgende plan aanwijzingen die suggereren dat het eten van een gezonde maaltijd per dag kunt maken een veilig en geleidelijk gewichtsverlies dieet, schudt extreme calorie beperking of vertrouwen op de maaltijdvervanging voor al uw voedingsstoffen leiden verlies van overgewicht tot kunnen. Studies tonen aan dat het nuttigen van bepaalde maaltijd vervangende shakes tweemaal per dag voorziet een veilige methode voor gewichtsverlies tot 12 weken, volgens de Vanderbilt University. Met behulp van deze methode kunt u tot 24 pond verliezen in ongeveer drie maanden. Een studie in het augustus 2004 "Journal of Nutrition" merkt vergelijkbare resultaten, toonaangevende onderzoekers tot de conclusie dat maaltijd vervangende shakes zo effectief als conventionele methoden voor het verliezen van gewicht.

Voorzorgsmaatregelen

Vermijd extreme diëten die stimuleert uw lichaam om meer dan 1 tot 2 pond per week te verliezen. De Universiteit van Michigan Health Service waarschuwt dat het eten minder dan 1400 calorieën per dag kun je lichaam een status van semi-honger, waardoor het risico van verbranding van spierweefsel, in plaats van vetcellen. Vermijd maaltijd vervangende shakes die stimulerende stoffen, zoals cafeïne of hoodia bevatten. Deze ingrediënten kunnen duizeligheid, angst en een hoogte in bloeddruk veroorzaken.


gerelateerde artikelen