Spiergroei in tieners

May 30

Spiergroei in tieners

Wanneer de jongens en meisjes puberteit bereiken, sporen een toename van de hormoonproductie een snelle groei-spurt. De groeispurt is goed voor ongeveer 20 procent van de volledige volwassen hoogte bij beide geslachten. Tieners krijgt ongeveer 50 procent van hun ideale volwassen gewicht tijdens de puberteit, waaronder een verhoging in mager spiermassa. Het skelet zal blijven toenemen in de volwassenheid voor mannen. Mager spier massa zal afnemen voor vrouwen na de puberteit, voorrang verlenen aan verhoogde lichaamsvet.

Oorzaken

Spiergroei in tieners

Krachttraining is de meest aanbevolen methode om te verhogen spier massa, minder lichaamsvet, kracht en spier Toon verbeteren en bouwen botdichtheid, volgens spier- en kracht. Jonge tieners beginnen met matig zware gewichten, verhoging van de werklast, naarmate ze rijpen. Het hoofddoel van het oorspronkelijke gewicht opleiding is te bouwen spier massa. Eenvoudige oefeningen zoals squats, bankje persen en dode liften trainen en versterking van de grote spiergroepen. Meer geavanceerde en specifieke routines worden later toegevoegd. De opleiding regime omvat cardiovasculaire activiteiten, zoals hardlopen.

Dieet

Spiergroei in tieners

De tiener lichaam nodig heeft overvloed van water en kwaliteit voeding om te bouwen van mager spier massa. Voedingsstoffen moeten ingeslikt worden met korte tussenpozen om aan te sporen van de groei. Vijf tot zes kleine tot middelgrote formaat maaltijden, in tegenstelling tot de drie grote maaltijden normaal gegeten, worden aanbevolen om te maximaliseren spiergroei, wijst op de website van oefening doelen. Dieet essentials zijn eiwitten, koolhydraten en vetten. Het gaat erom dat u deelnemen aan meer calorie├źn dan je verbrandt.

Effecten van supplementen

Spiergroei in tieners

Supplementen bieden een snellere weg naar verhoogde spieraanwinst. Producten veilig zijn voor gebruik door kinderen en jongeren onder de 16 eiwit supplementen omvatten. Dit zijn meestal Wei, ei of soja producten en in poeder of dieet bar vorm kunnen komen. Een goede multivitamine is noodzakelijk om energie en goede gezondheid te behouden. Voor tieners van 16 tot en met 19 jaar oud, kan creatine explosieve kracht in de spieren getraind, volgens oefening doelen verhogen. L-Glutamine, een aminozuur, zal steun in spierherstel. Andere aminozuren en tak keten aminozuren worden ook aanbevolen. Anabole flavonen helpen het lichaam absorberen van eiwitten en nitraat oxide vergroot doorbloeding, het leveren van meer voedingsstoffen naar de spieren.

Waarschuwingen

Onjuiste hijs technieken kunnen leiden tot verwondingen. Gemeenschappelijke verwondingen zijn verstuikingen, stammen, tendinitis, fracturen en dislocaties. Na verloop van tijd kan onjuiste techniek chronische blessures zoals schade aan de zenuwen, rotatorenmanchet schade, overbelasting van de spieren en botten stress problemen ontwikkelen. Deze letsels zal, in ieder geval leiden tot een tijdelijke stilstand van opleiding. Ernstige verwondingen kunnen onderbreken opleiding voor maanden. Bovendien moeten de tieners supplementen die invloed op testosteron of groeihormoon, volgens tiener Bodybuilding vermijden.

Misvattingen

De toonaangevende misvatting betreffende gewicht van de tiener opleiding is dat het groei stunt zal. Zijn er geen gedocumenteerde studies bewijzen dit. Meisjes zijn vaak bang dat krachttraining zal ze volumineus en mannelijke of stijf en spier gebonden. Geen waar, is merkt tiener Bodybuilding. Tot slot, de opgebouwde spier kan niet "turn" te vet. Het is onmogelijk, zoals ze twee verschillende types van weefsel zijn.


gerelateerde artikelen