Ingrediënten in General Mills-granen glutenvrij

April 1

Ingrediënten in General Mills-granen glutenvrij

General Mills produceert een breed scala aan ontbijt levensmiddelen, met inbegrip van diverse granen die gluten-vrij. Het bedrijf maakt glutenvrije graan en rijst Chex granen, die kunnen worden opgenomen in de voeding van mensen met coeliakie of gluten gevoeligheden. Gluten verwijst naar de eiwitten gevonden in bepaalde granen, zoals tarwe, mout, gerst, spelt en rogge, en mensen met coeliakie negatief reageren op voedingsmiddelen bevatten.

Coeliakie

Coeliakie is een auto-immune aandoening die niet zijn toegestaan voor een goede vertering van tarwe of gluten gebaseerde voedingsmiddelen. Sommige individuen die niet lijken te hebben coeliakie zijn ook te tolereren van gluten. Eerste symptomen kunnen omvatten braken, gewichtsverlies en vlagen van diarree en obstipatie. Patiënten gediagnosticeerd met coeliakie moeten gluten gebaseerde voedingsmiddelen, zoals brood, granen, bier, sauzen zoals soja saus en snoep gemaakt met meel, zoals rode zoethout. Coeliakie patiënten zijn zo gevoelig is voor gluten dat ze rekening houden met inbegrip van kruisbesmetting van voedingsmiddelen moet. Meest coeliakie patiënten kunnen tolereren amarant, rijst, maïs, gierst, quinoa en sorghum. Veel bedrijven zijn de ontwikkeling van voedingsmiddelen met deze ingrediënten, zoals sorghum gebaseerde bier en maïs of rijst gebaseerde granen.

Rijst

Ingrediënten in General Mills-granen glutenvrij

General Mills rijst Chex en chocolade Chex granen zijn gebaseerd op rijst en glutenvrij. Rijst als ingrediënt over het algemeen goed door mensen met coeliakie verdragen is. Patiënten met een glutenintolerantie moeten nog een saldo van micronutriënten, en rijst Chex granen bevat vitamine A, D, E en C, en zes B-vitaminen, plus ijzer, zink en calcium.

Maïs

Ingrediënten in General Mills-granen glutenvrij

Maïs Chex en kaneel Chex zijn ook gluten-vrij. Maïs Chex is een graan gebaseerde koude ontbijtgranen. Kaneel Chex bevat meel van rijst en maïs, plus kaneel, pinda en sojalecithine. Honing moer Chex is een product op basis van maïs met rijst zemelen olie, honing en natuurlijke amandelolie. Deze ingrediënten hebben de neiging te worden getolereerd door degenen met gluten gevoeligheden. Alle drie van deze granen bevatten een mengsel van vitaminen en mineralen die afkomstig zijn uit bronnen glutenvrij.

Instant havermout en muesli

Ingrediënten in General Mills-granen glutenvrij

Terwijl de havermout zelf bevat geen gluten, is het gebruikelijk voor haver komen in contact met andere gluten producten tijdens de verwerking. Degenen die het volgen van een glutenvrij dieet moeten zoeken naar haver die specifiek zeggen "glutenvrije." General Mills produceert instant glutenvrije havermout in twee smaken: appel kaneel met vlas en banaan Maple met vlas. Een ander ontbijt optie is General Mills' Apple amandel Honey Granola, die geen gluten bevat.


gerelateerde artikelen