Vruchten & groenten die buikvet verbranden

June 4

Vruchten & groenten die buikvet verbranden

Als u op zoek bent voor een magische voedsel dat zal helpen bij het oplossen van een lastig buik, you gonna eind omhoog teleurgesteld. Dat komt omdat geen voedsel is in staat om vet te verbranden. De alleen surefire manier om vet te verbranden is het verbruiken minder calorieën dan je lichaam elke dag gebruikt ter ondersteuning van de fysiologische functie en oefening. Wat groenten en fruit hebben is gaan voor hen, echter hun status als caloriearm, vezelrijk voedsel, die u kunnen helpen minder calorieën verbruiken terwijl nog steeds tevreden gevoel.

Uw geheime wapen: Groenten en fruit

Omdat u niet kan vlek-vet verminderen-- of kies een specifieke ruimte waaruit te verliezen vet--moet je ontwikkelen van een strategie om het totale lichaamsvet te verliezen. De beste manier om te doen dit, zegt de Centers for Disease Control and Prevention, is om zich te concentreren uw dieet op lage-energie-dichtheid levensmiddelen. Dit zijn voedingsmiddelen die minder calorieën per gram; Zij bieden een heleboel bulk en niet veel calorieën, zodat u kunt meer eten en voel me meer tevreden terwijl het verminderen van uw calorie-inname om gewicht te verliezen. Groenten en fruit zijn onder uw beste keuze voor lage-energie-dicht voedsel omdat ze hoog in vezel en water inhoud, die geen van beide calorieën bijdragen.

Vet-Fighting vruchten

Bijna alle vruchten zijn rijk aan water en vezelgehalte en dus een zegen voor een gewicht-verlies dieet; echter, sommige zijn beter dan anderen. Meloenen en bessen zijn enkele van de beste vruchten om gewicht te verliezen omdat ze zo laag in calorieën. Een kop meloen heeft slechts 54 calorieën en 1.4 gram vezels. Een kop gesneden aardbeien raakt de schalen op 53 calorieën en 3,3 gram vezel. Appels, peren en perziken zijn andere vezel-rijk, caloriearm vruchten.

Een verscheidenheid van groenten

Je kunt 6 kopjes romaine sla voor minder dan 50 calorieën eet, en je krijgt bijna 6 gram vezel te vullen. Er is echt geen beter voedsel voor het helpen u bij het maken van de calorie-tekort die nodig zijn voor het verbranden van buikvet. Gebruik sla als basis voor een groot diner salade opgestapeld hoog met andere caloriearm, vezelrijk groenten, met inbegrip van rode paprika, met 29 calorieën en 1.9 gram vezels per kopje segmenten; rode kool, met 28 calorieën en 1.9 gram vezels per kop, gehakt; en wortelen, met 52 calorieën en 3,6 gram vezels per kop, gehakt.

Fruit en groenten te beperken

Er zijn enkele uitzonderingen op de regel, en bepaalde vruchten en de groenten moeten met mate worden geconsumeerd als uw doel is om uw midden slank. Zetmeelrijke groenten en fruit, zoals aardappelen en "plantains", zijn hoger in calorieën. Een medium gebakken rode aardappel heeft 154 calorieën, terwijl 1 kopje gesneden "plantains" 181 calorieën. U wilt ook wees voorzichtig met gedroogd fruit zoals ze geconcentreerde bronnen van suiker, zijn vooral als ze worden bereid met toegevoegde suiker, zoals vele variëteiten zijn. Als voorbeeld wel suiker gezoete gedroogde cranberries 187 calorieën per 1/2 kopje.


gerelateerde artikelen