De effecten van ananassap

June 21

De effecten van ananassap

Ananas zijn een voedzame tropisch fruit, beschikbaar vers, ingeblikte of als SAP. De vruchten bevatten een aantal voedingsstoffen, waaronder suikers, vezels en allerlei vitaminen en mineralen essentieel voor uw gezondheid. Ananassap heeft een aantal gevolgen voor de gezondheid, en kan een deel uitmaken van een voedzaam en uitgebalanceerd dieet.

Bescherming tegen kanker

Een positief effect van ananassap is consumptie van vitamine C. De vitamine is gevonden op een hoog niveau binnen ananas vruchten, en blijft opgeloste in water binnen ananassap, zodat elke portie ananassap hoge niveaus van vitamine C. bevat Het Linus Pauling Instituut in Oregon State University legt uit dat vitamine C als een antioxidant fungeert--het voorkomt en beschermt tegen schade door vrije radicalen. Na verloop van tijd kan schade door vrije radicalen leiden tot schade van de DNA in cellen, wat leidt tot genetische mutaties die tot ziekten zoals kanker leiden kunnen. Dientengevolge, de anti-oxidant activiteit van vitamine C is gekoppeld aan een lager risico van borst, en vitamine C kan voorkomen dat de vorming van kankerverwekkende chemische stoffen in de maag, meldt het Linus Pauling Instituut.

Sterke tanden en botten

Ananassap bevat ook andere essentiƫle voedingsstoffen, zoals calcium. Dientengevolge, heeft drinken ananassap een aantal voordelen voor de gezondheid verband met voldoende calcium consumptie. Is het behoud van sterke tanden en gezond botweefsel daaronder. Zowel uw botten en de tanden zijn gedeeltelijk samengesteld uit een mineraal genaamd hydroxyapatate, die calcium bevat. Dieet calcium consumptie ondersteunt de vorming van nieuwe gemineraliseerde botweefsel, waardoor uw lichaam te handhaven juiste botdichtheid, verklaart het Linus Pauling Instituut. Calcium-rijk voedsel, zoals ananassap, inclusief in uw dieet kan helpen handhaven gezondheid botten en tanden.

Effect op de bloedsuikerspiegel

Een gevolg van het drinken van ananassap is een stijging van de bloedsuikerspiegel kort na consumptie. Zoals veel vruchtensappen bevat ananassap grote hoeveelheden natuurlijke suiker, fructose genoemd. Bij het nuttigen van ananassap, beschikbaar een grote hoeveelheid suiker voor absorptie onmiddellijk na consumptie, met weinig spijsvertering vereist. Je lichaam absorbeert de fructose uit het SAP, dan kan het gemakkelijk omzetten in glucose--de suiker "brandstof" gebruikt door uw cellen. Dit leidt tot een tijdelijke bloedsuiker piek. Als u last van aandoeningen gerelateerd aan regulering van de bloedsuikerspiegel, zoals diabetes heeft, The University of California San Francisco adviseert vermijden van suikerrijke voedingsmiddelen, met inbegrip van sappen, om te helpen uw bloedsuikerspiegel te reguleren.


gerelateerde artikelen