Waarom Is een goede houding belangrijk tijdens het werk/typering?

November 5

Waarom Is een goede houding belangrijk tijdens het werk/typering?

Zonder goede houding, kunnen veel van de dagelijkse taken die u tijdens uw werkdag uitvoert veroorzaken onmiddellijke en chronische gezondheidsproblemen. Dit is vooral waar als uw baan vereist dat u te zitten aan een Bureau voor lange periodes uitvoeren van repetitieve handelingen zoals het typen. Begrijpen hoe de houding is van invloed op uw lichaam en de slechte houding van problemen kan veroorzaken kan maken kiezen en toepassen van oplossingen eenvoudiger en effectiever.

Doel

Goed te typen houding is belangrijk om zowel dynamische als statische ladingen die u op de spieren plaatst. Dynamische belasting refereert aan de druk die u op spieren tijdens de beweging plaatst. Hierbij kan de beweging van je armen, handen en vingers terwijl u, evenals de bewegingen van het hoofd en de nek typt. De ontspannen en aanbestedende waaruit dynamische bewegingen vereisen een lichaamshouding waarmee voor diepere ademhaling en onvoldoende bloedtoevoer naar de actieve spieren. Statische belasting refereert aan de druk die u op inactief spieren, zoals die in uw rug en schouders plaatst.

Effecten

Slechte houding, met inbegrip van hangend en onjuiste arm en pols positie, evenals de tijd dat u een onjuiste houding kan produceren een aantal directe effecten. Spier en gewricht pijn en vermoeidheid zijn voorkomende effecten. Bovendien kan onvoldoende doorbloeding een tintelende sensatie of verlies van gevoel veroorzaken. Chronische of langdurige effecten kunnen zenuw letsel, met name in uw polsen, verergerd hoge bloeddruk, een afname van de spierkracht en spiermassa zwelling opnemen.

Positie

Goede houding houdt goed positionering zowel uw stoel en toetsenbord op een manier waarmee je voeten plat op de vloer, uw schouder spieren te ontspannen en je rug recht blijven zitten. De stoel die u moet ondersteuning van uw onderrug en hebben verstelbare armleuningen waarmee u kunt houd je armen dicht bij uw zijden. Bovendien moet de stoel de verstelbaar zodat u kunt de hoogte voor de plaatsing van de juiste voet, plat op de vloer of op een voetenbankje. De positie van het typen toetsenbord mocht je ellebogen te buigen bij niet meer dan een hoek van 90 graden, je armen te blijven aan uw zijde en uw polsen in een neutrale, of bijna rechte, positie te blijven toestaan.

Overwegingen

Probeer te onthouden van uw stoel aan te passen, dus het is in een liggende positie. Hoewel dit mogelijk een comfortabele positie uw terug op de korte termijn, verhoogt het de druk op uw schouders en nek. Als uw toetsenbord een pols-pad heeft, houd in mening u moet dit niet gebruiken als een pols steun tijdens het typen, zoals een pad zal veroorzaken buigen in je pols. Als u problemen houd je pols recht hebt, kunt u aanpassen van de hoek van het toetsenbord.


gerelateerde artikelen