Wat halter oefeningen voor vrouwen je rug kleiner maken?

November 12

Wat halter oefeningen voor vrouwen je rug kleiner maken?

De bovenrug is een gebied vrouwen zijn gevoelig voor het opslaan van vet. Echter kun je je rug kleiner door het uitvoeren van een reguliere regime van cardiovasculaire en spier-toning. Weerstand opleiding zal versterken en Toon het gebied, maar cardio is meer effectief bij de vetverbranding; het gaat hierbij om vet op je rug. U moet dus een routine die zowel kracht oefeningen en cardio omvat implementeren. Verminderen uw calorie-inname is ook belangrijk bij het maken van je rug kleiner.

Halter Pullovers

Halter truien richten de Midden- en hogere rug, de twee regio's, die meestal vet behouden en zijn vaak meer breed. Voor het uitvoeren van deze stap, leg op je rug op een oefening bank met uw hoofd rustend op de rand. Houd een halter en het einde met beide handen greep. Het uitbreiden van je armen boven en voorbij uw hoofd, dompelen de halter tot op de grond achter je hoofd. Draai uw achterspieren te trekken van het gewicht terug boven je borst. Gewicht zodanig aanpassen dat uw rug strak op 15 tot 20 herhalingen voelt. Uitvoeren drie sets.

Rechtop rijen

Wat halter oefeningen voor vrouwen je rug kleiner maken?

Rechtop rijen isoleren de bovenkant van je schouders en de bovenste regio van je rug. Start rechtop, benen schouderbreedte uit elkaar, houden van uw korthalter met armen verlengd neer voor je. Trek de halter rechtop zo hoog als je kin met behoud van een sterke houding. Laat niet uw rug boog en doen niet uw knieën blokkeren. Het gewicht dat u kiest moet leiden tot uw rug en schouders te strak na voltooiing van 15 tot 20 reps Complete drie sets. Deze stap maakt het bovenste gedeelte van uw terug kleinere en meer afgezwakt wanneer gecombineerd met cardiovasculaire oefening.

Gebogen Over de rij

Wat halter oefeningen voor vrouwen je rug kleiner maken?

Gebogen over rijen richten de bovenrug en het achterste gedeelte van de schouders. U kunt ook vervangen door een gewicht plaat of kettlebell voor de halter in deze stap te doen. Stand met voeten schouder breedte van elkaar met je romp gebogen zodat er parallel aan de grond, of iets meer rechtop. Houd deze houding. Greep het gewicht met armen verlengd onder, dan trek van het gewicht naar je borst, terwijl je knijp je schouderbladen samen. Uitvoeren drie sets van 15 tot 20 herhalingen vier tot vijf keer per week om te krimpen de vet accumulatie in die gebieden.

Enkele Arm rij

Wat halter oefeningen voor vrouwen je rug kleiner maken?

Met één arm rijen, zorg ervoor dat u ongeveer de helft van het gewicht dat u voor de rijen gebruikt; Gebruik een bankje voor evenwicht. Beginnen met uw linker knie en palm rust aan de rand van de Bank. Je andere voet moet plat op de grond. De halter moet in uw rechterhand. Met uw torso die evenwijdig aan de grond, trek het gewicht omhoog en je elleboog omhoog rijden. 15 tot 20 herhalingen op elke arm doen. Vergeet niet, wanneer uw recht arm houdt het gewicht, het rechterbeen op de grond is, en vice versa.


gerelateerde artikelen