Hete haver zemelen granen voordelen

August 11

Haver zemelen granen is een product gemaakt van 100 procent haverzemelen. Haverzemelen is het resterende product nadat haver verfijnd is. U kunt haverzemelen verbruiken door mengen met warm water of melk en haverzemelen granen warm te maken. U kunt de haverzemelen ook toevoegen aan andere levensmiddelen. Het belangrijkste voordeel van dit product is het hoge bedrag van oplosbare vezel die het heeft. Sommige populaire commerciƫle merken van haverzemelen omvatten Quaker, pijlpunt maaltijden en Bob's Red Mill.

Oplosbare vezels

Oplosbare vezels is een soort vezel die u kunt mengen met water om een pasta die verhoogt het volume van en verzacht uw lichaamseigen uitwerpselen. Vezels ook cholesterol in de darm absorberen en verdrijf het tijdens de uitscheiding. Oplosbare vezels verhogen bewegingen van de darm, die uw lichaam uitscheiding proces vergemakkelijkt. Bovendien, verminderen deze vezels ook de opname van suiker in de darmen van uw lichaam.

Haver zemelen samenstelling

De typische samenstelling van haverzemelen is 15 procent voedingsvezels, samengesteld uit 7,5 procent oplosbare vezels en onoplosbare vezels van 7,5 procent, 7,5 procent vet, 17,5 procent eiwitten en 62,5 procent koolhydraten. Haverzemelen heeft ook andere onderdelen zoals vitamine A, vitamine C, calcium, ijzer, thiamine, riboflavine, fosfor, magnesium en zink. Haverzemelen is daarom een product met een hoge hoeveelheid eiwitten, laag vetgehalte, grote hoeveelheden koolhydraten, veel vitamines en mineralen en zowel oplosbare en niet oplosbare vezels.

Haver zemelen eigenschappen

Omdat haverzemelen hoge bedragen van belangrijke voedingsstoffen heeft, zijn er veel voordelen voor uw gezondheid van haverzemelen consumeren. Sommige van de voordelen voor de gezondheid omvatten cholesterol controle, vermindering van de constipatie, bloed-suiker niveau onderhoud en kanker verminderen. Bovendien, haverzemelen voorkomt en behandelt aambeien, vermindert de problemen met de spijsvertering en helpt bij gewichtsverlies en het gewicht onderhoud.

Aanbevolen hoeveelheid

Haverzemelen heeft vele voordelen. Het nuttigen van teveel vezels kan echter problemen met de spijsvertering van het lichaam veroorzaken. In 2005, het dieet richtsnoeren voor Amerikanen aanbevolen vezel inname voor een volwassene van 21 tot en met 38 g per dag. Aangezien fiber een essentieel onderdeel van haverzemelen is, voorzichtig als u meer vezels consumeren dan aanbevolen. Bovendien, om te verlichten van constipatie, wordt het aanbevolen dat u 15 g van haverzemelen per dag consumeren. Voor de vermindering van de cholesterol raden artsen verbruik van 25 tot 100 g van haverzemelen per dag.


gerelateerde artikelen