Het gebruik van Oregano olie voor kinkhoest

June 19

Het gebruik van Oregano olie voor kinkhoest

Kinkhoest of pertussis, is een besmettelijke bacteriële infectie van de luchtwegen. Hoewel inoculatie heeft verminderd de incidentie van de ziekte bij kinderen, verdwijnt de effectiviteit van het vaccin na verloop van tijd. Dit is de reden waarom de kinkhoest komt voor bij tieners en volwassenen. Antibiotica doden de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor kinkhoest, maar er zijn enkele opties voor het verlichten van de opbouw van het hoesten en slijm in de longen. Complementaire geneeskunde hanteert oregano voor infecties van de luchtwegen, hoewel wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit ervan in kinkhoest ontbreekt. Oregano heeft antispasmodic, antibacteriële en slijmoplossend eigenschappen, volgens Drugs.com. Deze eigenschappen kunnen helpen oregano schakelt u slijm uit de longen en verlichten hoesten. Raadpleeg uw arts voordat u helpen verlichten de symptomen van kinkhoest met oregano.

Stap 1

Kook 2 kwart gallons water in een pan. Verwijder de pan uit het fornuis en drie tot zes druppels zuivere oregano olie toe te voegen aan het water. Laat de olie te mengen met het hete water gedurende 1 minuut.

Stap 2

Leunen over de steelpan en adem de damp. Herhaal deze behandeling damp twee of drie keer per dag te helpen doorbreken van slijm en gemak hoesten. Als alternatief kunt u plaatsen een handdoek over je hoofd en rond de pan om de dampende effect te vergroten.

Stap 3

Maak een kist wrijven door 15 druppels oregano olie toe te voegen aan 1 oz. van een vervoerder olie zoals olijf olie, jojoba-olie of amandelolie. Wrijf het mengsel op je borst voordat het naar bed gaan. De dampen kunnen helpen verlichten hoesten tijdens de nacht.

Stap 4

Neem oregano olie capsules te helpen boost het immuunsysteem. Doseringen zijn afhankelijk van de fabrikant. Volg de aanwijzingen van het pakket.

Stap 5

Verdun de etherische olie in water als alternatief voor oregano olie capsules. Één of twee druppels van de olie van oregano aan 2 oz. van water toevoegen. Drink de oplossing of twee keer per dag.

Wat die u nodig hebt

  • Olie van oregano
  • 2-kwart pan
  • Oregano olie capsules

gerelateerde artikelen