Home Remedies voor GERD of zure terugvloeiing

August 21

Home Remedies voor GERD of zure terugvloeiing

Brandend maagzuur (zure reflux) is een gemeenschappelijk gastro-intestinale klacht waarmee sommige 15 miljoen Amerikanen elke dag, volgens de American College voor gastro-enterologie (ACG). Wanneer lijkt het meer dan twee keer per week, kan het een symptoom van gastroesophageal terugvloeiingsziekte (GERD), welke integratieve arts Dr Andrew Weil notities is een teken dat u bent brengen iets in je maag die moeilijk te verwerken zijn. U kan ook worden te vaak eten of overindulging op de tafel. Stress en angst kunnen ook verergeren GERD, zegt Weil. Hoewel sommige mensen met GERD kan het gebruik van receptplichtige medicijnen of zelfs chirurgie is vereist, wordt het meestal verholpen door aanpassingen van de levensstijl en het gebruik van simpele huismiddeltjes te beheren en de incidentie van zure terugvloeiing.

Dieetveranderingen

De meest efficiƫnte manier om afleveringen van zure terugvloeiing is te voorkomen dat voedsel dat daardoor: koffie, alcohol, chocolade, pepermunt, vettige of hot/pittige gerechten en voedingsmiddelen op basis van tomaat. Dr. Weil wordt toegevoegd dat voor sommige mensen, tarwe en gluten-zware granen (zoals gerst en rogge) kunnen er de oorzaak van het probleem. Hij stelt een "Voedingsschema" houden, zodat u weet welke levensmiddelen veroorzaken uw zure terugvloeiing.

Eten van tijd

Als u last van GERD heeft, is eten vlak voor bedtijd onverstandig. Weil en de ACG adviseren met uw laatste maaltijd goed voordat u vast of gaan slapen, door ten minste twee uur. Verhuur uw voedsel verteren, vermindert de hoeveelheid zuur in je maag.

Comfortabele kleding

Vermijd het dragen van kleding die uw taille strak cinch. Strakke kleding uitoefenen druk op uw maag en de onderste oesofageale sluitspier, die maagzuur back-up van uw slokdarm dwingen kan.

Gezond gewicht

Hebt u extra ponden, zet dit ook druk op uw buik. Als je bij een gezond gewicht, werk te handhaven. Maar als u kon staan om een paar pond te verliezen of zwaarlijvig, afvallen langzaam. De Mayo Clinic adviseert verliezen niet meer dan 1 tot 2 kg per week. Als u hulp nodig met uw gewicht-verlies programma, als uw zorgverzekeraar kunt gebruiken bij het ontwerpen van een programma.

Hoofd hoogte

Slapen met je hoofd op ongeveer zes tot negen inch verhoogde kunt zwaartekracht te houden van zure terugvloeiing stijgt in uw slokdarm bij nacht. Hef het hoofd van uw bed met houten blokken cement, of koop een wig schuim uit een medische voorziening te slaan of drogisterij. Dr. Weil raden niet kussens voor doeleinden van hoogte; Hij stelt dat je schouders moeten verhoogde zo goed, of uw slokdarm kan "krimp," die kan verslechteren druk in de maag.

Stoppen met roken

Gebruik van tabak kan verminderen de productie van speeksel, die de ACG als your body's "grote buffer" tegen zure terugvloeiing beschrijft. Roken kan ook irriteren uw maag, wat resulteert in de productie van meer zuur. Roken kan ook verminderen het vermogen van uw onderste oesofageale sluitspier te laten functioneren.

Kruiden supplementen

Deskundigen van de Mayo Clinic site gladde iep, kamille, zoethout en marshmallow als sommige kruidenremedies die worden gebruikt voor GERD in plaats van conventionele over-the-counter antacida. Kruiden remedies kunnen ernstige bijwerkingen hebben en interfereren met medicijnen die u momenteel neemt, dus spreken met uw gezondheidszorg beoefenaar voordat u een kruidenmiddel gebruikt.


gerelateerde artikelen