Hoe te betalen kinderalimentatie bij het ontvangen van de onbekwaamheid van sociale voorzieningen

July 5

Hoe te betalen kinderalimentatie bij het ontvangen van de onbekwaamheid van sociale voorzieningen

Zelfs als je mensen met een handicap en het ontvangen van de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, kunt u nog steeds worden nagestreefd voor kinderalimentatie. De voordelen die u van de sociale zekerheid handicap verzekeringen (SSDI ontvangt) kunnen worden gegarneerd als een ondersteuning-volgorde tegen u geboekt en betalingen delinquent zijn. Daarom is het belangrijk om niet te negeren van alle wettelijke documenten geserveerd op u op zoek naar kinderalimentatie. Naast goed reageren op de juridische procedure, moet u ook toepassen voor SSDI auxiliary voordelen voor uw kind.

Stap 1

Bel uw lokale rechtsbijstand organisatie en vraag een afspraak te bespreken van de wettelijke documenten voor kinderalimentatie geserveerd op u, ongeacht of de papieren van de ouder van het kind of een kind ondersteuning bureau. De organisatie van rechtsbijstand moet worden ervaren met vraagstukken waarbij kinderalimentatie en sociale zekerheid handicap inkomen. Als u niet kunt een rechtsbijstand-organisatie vinden, ga naar het gerechtsgebouw waar de wettelijke documenten werden ingediend en vraag de griffie voor het Hof in kind ondersteuning gevallen voorziet beschikbaar zelfhulp informatie.

Stap 2

Een aanvraag indienen bij de Social Security Administration om het verkrijgen van bijkomende voordelen voor uw kind. Alle kinderen kunnen jonger dan 18 jaar uitkeringen wanneer een ouder SSDI ontvangt. Afhankelijk van de wetgeving in de Indiase deelstaat u bijkomende voordelen ontvangen door uw kind mag geheel of gedeeltelijk betrekking hebben uw staat verplichting voor de ondersteuning van de kind.

Stap 3

Uw schriftelijke reactie op de wettelijke documenten geserveerd op u bij de rechtbank indienen. Opnemen met uw antwoord alle informatie met betrekking tot uw SSDI. Ook afschriften van het verzoekschrift dat u voorgelegd aan de SSA voor bijkomende voordelen voor uw kind.

Stap 4

Het bijwonen van de hoorzitting door de rechtbank vastgesteld voor bepaling van uw kind ondersteunen verplichting en het gerecht meedelen dat uw inkomen beperkt tot SSDI is en u kan niet aan uw behoeften van dag tot dag en betalen kinderalimentatie. Ook de Rekenkamer de toepassing u ingediend voor aanvullende voordelen in kennis en vraagt dat deze voordelen worden gebruikt om uw kind ondersteuning verplichting te voldoen.

Tips

  • Als u reeds onderworpen aan een kind ondersteuning orde zijn en vervolgens worden uitgeschakeld, zodat u wilt toepassen voor SSDI, moet u onmiddellijk papierwerk met de Rekenkamer te wijzigen of te elimineren van de volgorde van de steun als gevolg van uw handicap indienen. Moet u ook een verzoek om bijkomende voordelen voor uw kind in uw toepassing van de SSDI.
  • Als de voordelen die u voor uw handicap ontvangt uit het programma van aanvullende zekerheid inkomen, kunnen niet uw voordelen worden gegarneerd ter dekking van kind ondersteunende betalingen; een bestelling steun kan echter worden nog steeds gemaakt tegen je. Als u opnieuw te werken beginnen, zult u aansprakelijk voor eventuele onbetaalde betalingen.

gerelateerde artikelen