Hoe snel kan ik resultaten zien van het gebruik van een loopband?

January 28

Hoe snel kan ik resultaten zien van het gebruik van een loopband?

De voordelen van trainen op een loopband op een regelmatige basis omvatten gewichtsbeheer, betere cardiovasculaire uithoudingsvermogen, verbeterde botdichtheid en spanningshulp, evenals positieve veranderingen in bloeddruk en cholesterolgehalte, afhankelijk van uw oorspronkelijke gezondheidsstatus. Hoewel minder substantiële tarief, als uw lichaam aanpast, moet u tijdens de eerste twee weken van uw training regime, en vervolgens op een voortdurende, gewicht verlies voordelen merken. Winst in uw cardiovasculaire uithoudingsvermogen zal blijken elke week als je in staat om geleidelijk de duur of intensiteit van uw workouts.

Beheer van het gewicht

Wanneer u op een loopband om gewicht te verliezen werkt, kunnen merkbare resultaten blijken in de eerste week. Het hangt af van hoe vaak u, de duur van uw workouts en het bedrag van je per calorie-tekort uitoefent. Als u dagelijks werkt en snijden van uw calorie-inname door 250 tot 500 calorieën per dag, bent je meer kans om wijzigingen te zien in uw lichaamsgewicht, vooral in de eerste twee tot drie weken op het programma. Na dat, moet uw gewichtsverlies conus af aan niet meer dan 2 pond per week. Als u de loopband gebruikt maar uw dieet niet aanpassen, zal uw gewichtsverlies zullen geleidelijker, echter consistent zijn, zolang u uw calorie-inname niet verhogen. Met oefening alleen is een gewichtsverlies van.5 tot 1 pond per week meer typisch als u dagelijks werkt. Als u niet gewichtsverlies in de eerste week op het programma opmerkt, is dit waarschijnlijk het resultaat van het opgeslagen glycogeen en water in uw belaste spieren. Blijven uw workouts en je ziet vooruitgang in weken twee en drie als je lichaam went aan de veranderingen.

Fitness

Wanneer u een fitnessprogramma voor het eerst start, zijn uw beperkingen in termen van de snelheid die kunt u bijhouden en hoe lang je bent in staat uit te oefenen indicatoren van uw huidige cardiovasculaire conditie. Regelmatige lichaamsbeweging geeft u ter verbetering van de cardiovasculaire uithoudingsvermogen, die in wezen voorwaarden je hart voor het leveren van zuurstof naar de spieren efficiënter en traint uw spieren die zuurstof efficiënter gebruiken. Binnen twee tot drie weken op een regelmatige lichaamsbeweging programma, zult u opmerken een positief verschil in uw vermogen om uw loopband training uitvoeren. Wanneer uw training minder uitdagend wordt, is het tijd om de duur uitbreiden. Zodra je in staat om te lopen gedurende 30 minuten, Verhoog de helling, uw afstand of uw snelheid te vechten uw cardiovasculaire systeem te bereiken een nieuw niveau van fitness. U zult blijven zien van resultaten in uw geschiktheidsniveau zolang je uitdaging je lichaam wanneer uw huidige trainingsschema te gemakkelijk wordt.

Wijzigingen van de gezondheid

Als je hoopt te zien duurzame verbetering van uw gezondheid profiel, moet u te maken met het uitoefenen van een levenslange gewoonte. Duurt vanaf vier weken tot zes maanden van regelmatige oefening om een positief effect op de bloeddruk hebben. Verliest u de voordelen tot uw bloeddruk zodra u ophoudt regelmatig te oefenen. Regelmatige lichaamsbeweging kan ook helpen voorkomen van bepaalde vormen van chronische ziekten, zoals diabetes type 2, osteoporose en sommige vormen van kanker. Uw arts kan u helpen controleren veranderingen in uw cholesterol, triglyceriden en bloedsuiker niveaus te geven een beter inzicht in de effecten van lichaamsbeweging op uw gezondheid profiel.

Overwegingen

U ziet een verandering in de manier waarop die uw kleren passen of een verhoging van uw energie-niveau binnen de eerste maand van het starten van uw loopband-regime. Toevoegen verscheidenheid aan uw workout routine als loopband trainingen beginnen te krijgen eentonig. Het belangrijkste element van elke oefeningsprogramma is dat u regelmatig, ten minste vijf dagen per week werken. U kunt uw gezondheid, fitheid en gewichtsverlies doelen te bereiken elke aërobe activiteit die u uitvoert. Mengen van uw routine zal helpen u uitdagen van verschillende spiergroepen. Werken met uw arts om een passende oefeningsroutine ontwerpen als u een voorgeschiedenis van hart- of orthopedische problemen.


gerelateerde artikelen