How to Lose 5 ponden in een Week op Weight Watchers

April 9

Weight Watchers is een van de meest herkenbare namen in het dieet. Weight Watchers commercials de ether vullen en Weight Watchers voedingsmiddelen zijn te vinden in supermarkten in de Verenigde Staten. Echter, de vraag veel mensen hebben is, werkt Weight Watchers? Terwijl iedereen anders is, is het mogelijk om te afvallen snel met een Weight Watchers.

Stap 1

Log in op www.weightwatchers.com en meld u aan voor Weight Watchers. Kies uit de online-enige optie, die gewoon kunt u bijhouden van uw punten op de website van de Weight Watchers, of de optie vergaderingen waarin persoonlijke ontmoetingen met andere dieters en Weight Watchers experts.

Stap 2

Plan uw maaltijden van tevoren. De Weight Watchers website vertelt u precies hoeveel punten zijn in alle van het voedsel dat je eet. De on-site calculator gebruiken om erachter te komen de puntenwaarden van alle levensmiddelen die niet reeds in het systeem. Dit kan helpen voorkomen dat je gaat off-track of gewoon gissen hoeveel punten zijn in een bepaald levensmiddel.

Stap 3

Uw beschikbare online tracering gebruiken voor het bijhouden van het voedsel dat je eet en de punten die zij bevatten. Wees voorzichtig niet te overschrijden deze punten totaal. Weight Watchers geeft u 35 "flex" punten per week in het geval u wilt uzelf trakteren, maar als je afvallen in de eerste week wilt, uw dieet zoveel mogelijk moet worden beperkt.

Stap 4

Nemen oefening in uw dagelijkse routine. Net als het uitwerken burns calorieën beloont Weight Watchers oefening met activiteit punten die kunnen worden gebruikt ter compensatie van een overmatige aflaten in uw dieet. Deze activiteit kan u helpen bereiken de calorie-tekort die u nodig hebt om gewicht te verliezen.

Waarschuwingen

  • Weight Watchers is een exacte wetenschap niet wanneer het gaat om het verliezen van gewicht. Aangezien u calorieën zijn niet behandelen, is er geen duidelijke calorie-tekort die u moet bereiken om te verliezen vijf pond in een week. Gewoon je best en, wat het aantal ponden u verliezen, weet dat je goed op uw manier aan het uiteindelijk verliezen meer dan slechts vijf pond.
  • U mei zitten kundig voor vijf pond te verliezen in de eerste week of twee op het Weight Watchers programma, maar als je wennen aan het dieet, zult u kunnen verliezen als veel elke week. Na de initiële periode van snelle gewichtsverlies, zult u waarschijnlijk vertragen tot slechts een paar pond per week. (Zie referentie 5)

Tips

  • Neem contact op met uw werkgever om te zien als ze betrekking hebben op een van de kosten in verband met Weight Watchers. Sommige grotere bedrijven hebben hun eigen bijeenkomsten van Weight Watchers, waarmee u de kans om te vermageren met mensen die je al kent.
  • Als u niet door een computer wanneer u een maaltijd of een drankje, zorg ervoor dat u schrijf het voedsel en het bedrag dat u verbruikt, zodat u het later kunt invoeren.

Wat die u nodig hebt

  • Personal computer
  • Pen en papier
  • Schaal

gerelateerde artikelen