Wat spieren krijgen werkte bij het lopen op een helling?

November 17

Wat spieren krijgen werkte bij het lopen op een helling?

Of u een loopband in de sportschool gebruikt of een heuvel in groot in openlucht klimmen, is wandelen op een helling een geweldige cardiotraining voor laag-effect. Het belastingen niet alleen uw cardiovasculaire systeem, maar ook verschillende spieren in uw onderlichaam en zelfs een paar in je bovenlichaam.

Musculus quadriceps

De quadriceps is een groep van vier spieren--de rectus femoris, musculus vastus lateralis, vastus medialis en de vastus intermedius--die samenwerken om het uitbreiden van het been bij de knie. Bij het lopen op een helling, uw werk van de quadriceps om strek je toonaangevende been als u brengen het terug een vooruit.

Hamstrings

De musculus biceps femoris, semitendinosus en semimembranosus make-up de hamstring spieren aan de achterkant van de dij. Deze spieren werken samen om het uitbreiden van de dij en flex van de knie. Terwijl u op een helling lopen bent, werken uw hamstrings voornamelijk om uit te breiden van de dij op uw leidende been terwijl u uw achterste been naar voren verplaatst.

Bilspieren

De gluteus maximus werkt met de hamstrings te verlengen van de dijen, terwijl u op een helling lopen bent. Hoe groter de helling, hoe meer uw gluteus maximus en hamstrings moeten werken. De gluteus medius en gluteus minimus werken om het bekken, voorkomen van één kant van de verzakking en waardoor de swingende ledemaat te wissen van de grond te stabiliseren.

Onderbenen

U werkt alle spieren van de lagere benen bij het lopen op een helling. De spieren aan de voorzijde van de onderste poot werk samen op te heffen uw tenen en de voorkant van je voet vanaf de grond als je je rug been naar voren brengen. U werkt de kuitspieren aan de achterzijde van het onderbeen meer intens wandelen op een helling, dan bij het lopen op een vlakke ondergrond. Uw kalveren werken terwijl jij je voet weg van de grond aan het einde van uw pas.

Secundaire spieren

Terwijl wandelen voornamelijk een lagere lichaam-oefening is, werken u ook een paar spieren op je bovenlichaam. U werkt uw buik en rug spieren constant om te houden van je romp rechtop, vooral als de hellingshoek toeneemt. Als u de natuurlijke arm-swingende beweging die lopen begeleidt uit te voeren, werkt u de spieren in je schouders en bovenarmen.


gerelateerde artikelen