Voordelen van Extract van de Tribulus

March 21

Voordelen van Extract van de Tribulus

Extract van de Tribulus, ook bekend als punctie Vine, is een plant die kan gezondheid bevorderen en verbeteren van de algehele functionaliteit van uw lichaam. Hoewel extract van de Tribulus als een medicijn lang in Azië en Oost-Europa gebruikt is, is het nu voornamelijk genomen wereldwijd als een voedingssupplement. Extract van de Tribulus is onder andere vermeende voordelen, met name geprezen voor het stimuleren van uw libido en verhoging van de energie-niveaus, spiermassa en kracht. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voorkomt niet in het extract van de Tribulus als een gecontroleerde gevaarlijke stof. Niettemin, de FDA keurt niet extract van de Tribulus ofwel. Dus, moet u dit supplement met de nodige voorzichtigheid.

Grootte en sterkte

Voordelen van Extract van de Tribulus

"Iron Magazine" gemeld extract van de Tribulus biedt voordelen vergelijkbaar met synthetische anabole hormonen of steroïden. Wanneer u extract van de Tribulus consumeren, releases uw lichaam luteïniserend hormonen. Wanneer dit gebeurt, uw testikels natuurlijk genereren extra testosteron. "Iron Magazine" aangehaald Europese studies die gevonden extract van de Tribulus kan opvoeren testosteron niveaus 30 tot 50 procent. Testosteron escaleert spier massa en kracht. Testosteron stimuleert bovendien eiwitsynthese en positieve stikstofbalans. Extra eiwitsynthese en positieve stikstofbalans versnellen de tijd die nodig is voor uw spiervezels om te herstellen van een afmattend training. Wanneer spiervezels snel herstellen, kunt je tillen vaker en met grotere intensiteit. Tot slot zal verhoogd testosteron niveau verhogen uw tarief van plassen op een wijze die vergelijkbaar is met een diureticum. Verhoogde plassen helpt je lichaam bereiken een mager en solide gespierd uiterlijk.

Boosted Libido

Voordelen van Extract van de Tribulus

In februari 2010 dagblad "A" een online artikel met een adellijke titel, "De voordelen van Extract van de Tribulus in Bodybuilding." Het artikel meldde uitgevoerde onderzoeken op Tribulus in Bulgarije aangegeven het supplement versterkt geslachtsaandrijving en libido en verbetert de kwaliteit van het sperma. De website Herbal bevoegdheden wordt ook verwezen naar een studie die 212 mannetjes dat gevalideerde Tribulus libido, de frequentie en de sterkte van erecties en seksuele reflexen verhoogt. Na de leeftijd van 30 dalen mannelijke testosteron niveaus gestaag. Daarom, zelfs als u niet te oefenen, nemen Tribulus loont nog steeds mogelijk te wijten aan haar talrijke seksuele voordelen.

Verhoogde energieniveaus

Voordelen van Extract van de Tribulus

Beide websites alle Star gezondheid en echt enorme beweren extract van de Tribulus zal uw energie niveaus verheffen. Tribulus wordt verondersteld om beter uw immuunsysteem en verrijken uw algehele stemming. Een sterker immuunsysteem en gelukkiger dispositie kon energize uw lichaam. Extract van de Tribulus kan bovendien meer consistent en moeilijker workouts. Oefening is bekend voor het verhogen van de energie niveaus.


gerelateerde artikelen