Beste oefeningen voor het verliezen van gewicht rond de buik

March 9

Beste oefeningen voor het verliezen van gewicht rond de buik

Als je meer kerstman op het gebied van de buik eruit dan u geven zou toe te laten, bent je zeker niet alleen. Overgewicht lijkt vaak te vestigen in de buik, vooral als je leeftijd, maar het goede nieuws is dat effectieve manieren om zich te ontdoen van het bestaan. Voor de beste resultaten, concentreren op de oefeningen die benadrukken calorie branden in plaats van spier isolatie.

Uitgevoerd

Voor de pure waarde van calorie branden, is het paar oefeningen running tegenop. Een uur van de exploitatie op 8 mph verbrandt dicht bij 1000 calorieën voor een persoon van 160 pond en bijna 1.500 voor een 240 pond persoon. Hardlopen is een hoge impact, krachtige oefening, echter, en niet iedereen kan het voor langere tijd te houden. Gemak erin, praktijk met joggen of alternatieve intervallen van wandelen met korte uitbarstingen van hardlopen.

Kickboksen

Hoewel het niet direct bestemd voor het gebied van de buik, is kickboksen een geweldige workout voor de buik omdat bijna elke beweging dwingt core spieren om te zorgen voor balans, stabiliteit en kracht. Het is ook een belangrijke calorie-brander, brandstichting van meer dan 700 calorieën per uur voor een persoon van 160 pond.

Plyometrics

Soms bekend als opleiding springen, is plyometrics een intens soort oefening die impliceert "laden" een spier, en vervolgens het vrijgeven van de spanning in een explosie van geweld. Volgens de Washington State University's recreatie departement, plyometrics "laat een spier te bereiken maximale kracht in de kortst mogelijke tijd," waardoor het een uitstekende combinatie van krachttraining en cardio. De beste plyo bewegingen voor de buik zijn die deelnemen aan ab werk met aerobics, zoals bergbeklimmen, plank jumping jacks en plank moguls.

Core oefeningen

U kunt zeker doen crunches, situps en andere oefeningen van de kern te versterken en de opbouw van de spieren in je buik. De American Council on Exercise wijst er echter op dat dergelijke bewegingen "plek vermindering" vet op de buik zal niet werken omdat ze simpelweg niet genoeg calorieën te verbranden. Zodra u de Ardennen verliezen, kan het echter nuttig om te beeldhouwen en het definiëren van uw buik met oefeningen zoals de viervoeter, plank en abdominale brug, die CNN.com en MayoClinic.com vanwege hun vermogen aanbevelen om vele kern spieren tegelijk werken.

Overwegingen

Geen trainingsschema brengt een garantie van gewichtsverlies, als genetische factoren, stofwisseling en lichaamsgrootte dragen allemaal bij tot het bepalen van hoeveel calorieën je in een training verbrandt. Als u wilt afslanken in de maag, is het het beste te snijden calorieën in uw dagelijkse dieet en lichaamsbeweging vijf of zes keer per week gedurende ten minste 45 minuten per keer. Als u niet nog positieve resultaten binnen vier tot zes weken opmerkt na het starten van een nieuwe fitness-plan, spreken met uw arts.


gerelateerde artikelen