Wat zijn de bijwerkingen van het gebruik van kaneel houdend Coumadin?

March 18

Wat zijn de bijwerkingen van het gebruik van kaneel houdend Coumadin?

Kaneel verwijst naar een specerij geoogst uit de schors van een van verschillende bomen in het geslacht Cinnamomum die inheems in Zuidoost-Azië zijn. Je mag niet realiseren, maar het kaneelstokje kunt u uw warme chocolademelk zoeten kan worden nadelige gevolgen voor uw gezondheid. Verleend, heeft kaneel potentiële voordelen, zoals vermindering van ontsteking geassocieerd met artritis. Het probleem is dat de kaneel in uw kruidenrek zou kunnen zijn van een soort boom die bevat hoge niveaus van een chemische stof die als een antistollingsmiddel fungeert. Dit probleem zou kunnen betekenen neemt u bloed Verdunnende medicijnen, zoals Coumadin.

Samenstelling naar soort

Alle soorten kaneel bevatten een stof genaamd cumarine, een fytochemische die een vanille-achtige smaak ook gevonden in kersen, lavendel, tonka bonen, klaver en aardbeien leent. Cumarine is echter ook een medicijn op de markt gebracht als Coumadin, die wordt voorgeschreven bij mensen met hoge bloeddruk of hart-en vaatziekten. De concentratie van dit samengestelde uiteen tussen soorten Cinnamomum. C. verum, ook bekend als Ceylon kaneel, heeft slechts een spoor hoeveelheid cumarine, terwijl C. cassia of Chinese kaneel, bevat maximaal 0,45 procent van dit samengestelde.

Distributie en tolerantie

Volgens een studie in het februari 2010 nummer van "Moleculaire Nutrition and Food Research" is de toelaatbare dagelijkse inname, of TDI, van coumarine uit kaneel producten 0.1 mg per kg lichaamsgewicht. Zoals opgemerkt in een studie gepubliceerd in het "Journal of agrarische en Food Chemistry" in oktober 2010, wordt gemakkelijk TDI overschreden met gewone inname van cassia kaneel. Het probleem is, is het onmogelijk om te weten welke soorten kaneel je koopt in de winkel. Een onderzoek van 47 markt monsters van gemalen kaneel uit Duitsland bleek een aanzienlijke hoeveelheid C. cassia aanwezig. Analyseren van monsters van kaneelstokjes gevraagd de wetenschappers te sluiten dat cumarine inhoud zelfs tussen schors monsters van dezelfde boom variëren kan.

Risico op bloeden

Kaneel kan de effecten van anticoagulatie drugs, zoals Coumadin verhogen. Volgens «««Drugs.com omvat dit een verhoogd risico van ongecontroleerde bloeden, vooral als u ernstige hart-en vaatziekten, nierziekten, gastro-intestinale bloeding of een aandoening van de bloedcellen.

Andere bijwerkingen

Andere mogelijke bijwerkingen van het gebruik van kaneel houdend Coumadin omvatten een verhoogd risico van maagklachten, misselijkheid, het kneuzen of verkleuring van de huid en het uiterlijk van bloed in de urine of ontlasting. Verhoogde hartslag, moeite zich te concentreren, duizeligheid en dyspnoe kan ook optreden. Omdat hoge doses van cumarine gekoppeld aan leverschade zijn, kaneel combineren met Coumadin kan theoretisch dit risico verhogen. Er is ook een verhoogd risico op complicaties van andere aandoeningen, zoals diabetes, schildklier dysfunctie, leverziekte, congestief hartfalen, artritis of andere stoornis van het bindweefsel.


gerelateerde artikelen