Top 10 Saltwater Fishing Reels

March 16

Top 10 Saltwater Fishing Reels

Overzicht

Zoutwater visserij in de flats of in de diepe oceaan vereist gespecialiseerde apparatuur, met inbegrip van visserijspoelen. Kapitein Joe Richard, buiten schrijver en fotograaf, zegt dat zoutwater visserijspoelen uitgegroeid tot ingewikkelde stukken van materiaal. Effectief vissen in zout water, de visserij-reel moet worden opgebouwd met de onderdelen en materialen die zijn ontworpen om te weerstaan de extreme visserij voorwaarden, grote vissen en bijtende mogelijkheden van het zoutwater.

Shimano Stella

De Shimano Stella is gebouwd voor duurzaamheid met een koud gesmede aluminium spoel en Diamond-Like Carbon Coating lijn roller. Een Septon grip, lage slijtage tarief Pinion Gear en Aero Wrap II-interstadiaal bieden soepele, comfortabele afgietsels. Beschikbaar in zes modellen, kunt u een Stella aan uw behoeften.

Penn Slammer

Penn maakt een aantal van de beste fishing reels, en de Penn Slammer zoutwater spinnen haspel serie behoren tot de top zoutwater visserijspoelen. Met de carrosserie van metaal, roestvrij stalen hoofdas en krachtige functies zorgt de Slammer voor jarenlang gebruik. U kunt de Slammer gebruiken voor plug, aas of vissen lokken en het kan ook worden gebruikt voor zoetwater vissen.

Pflueger Trion GX-7

Voor een reel onder 40 dollar is de Pflueger Trion GX-7 een van de beste zoutwater visserijspoelen. Een one-way clutch, instant anti-reverse en zes RVS kogellagers combineren om de Trion glad gieten en gemakkelijk om op te halen. Gemaakt met een aluminium spoel en titanium de lip van de spoel, kan de Trion weerstaan de corrosie van het zoutwater.

Okuma Epixor

Wanneer u meng top-notch materialen met vakmanschap, eindigen je met de Okuma Epixor. Grafiet rotoren en een aluminium frame bieden duurzaamheid, terwijl een graphite reserve spoel veelzijdigheid biedt als u wilt snel wijzigen vislijn. Verzegelde kogellagers, rollager en geolied vilt sluitringen maken de Epixor een gladde casting reel.

Daiwa Saltiga

Daiwa staat bekend om kwaliteit vistuig, en de Saltiga behoort tot de beste zoutwater visserijspoelen. Een taaie slepen systeem vermindert de kans op terugslag en maximaliseert betrouwbaarheid bij de bestrijding van een vis. Daiwa steunt ook de Saltiga met een garantie van 5 jaar.

Quantum Snapshot LS20

Als u op zoek bent voor een budget-vriendelijke zoutwater reel, overwegen de Quantum Snapshot LS20. Een gepatenteerde 2-Snapshot trigger systeem maakt het Snapshot glad gieten en de verstelbare slepen voorkomt u dat uw lijn breken bij het ophalen van een vis.

Amerikaanse Reel Supercaster

Soms moet u een reel waarmee lange afgietsels, en de Amerikaanse Reel Supercaster is gebouwd met een grote spoel die voor extra lange afgietsels zorgt. Een 29-inch lijn ophalen tarief per weer snel en efficiƫnt rollen de lijn terug in de spoel na het aantal uitgebrachte stemmen.

Fin- noch Offshore

De Fin-Nor Offshore spinnen haspel serie is ontworpen voor het vangen van grote game vissen en lange, harde haalt. De instantie, de rotor en de kant plaat is gemaakt van aluminium terwijl de kogellagers, rijden versnelling, centrum van schacht en pignonwiel versnelling zijn opgebouwd uit roestvast staal. Zes verschillende modellen geven u de mogelijkheid om te kiezen van de Offshore haspel die voldoet aan de voorwaarden van uw vissen.

Van Staal VS Surf

Ontwerp en productie combineren om de Van Staal VS Surf spinnen haspel een van de beste rollen voor sterkte en duurzaamheid. De verzegelde waterdichte slepen systeem voorkomt corrosie binnen de haspel. Verkrijgbaar in zeven modellen en drie kleuren, kunt u een Surf van de VS aan uw persoonlijke behoeften.

Shimano Stradic FI

De Shimano Stradic FI zoutwater visserij-reel gebruikt een waterdichte Aero Wrap II slepen systeem en vervangbare slepen clicker om de levensduur van de haspel. Een aandrijfsysteem voor het beheer van lijn biedt soepele, consistente afgietsels, terwijl de verhoging van de duurzaamheid van het vistuig van Paladin soepele haalt biedt.


gerelateerde artikelen