Rauwe Applecider azijn Remedies voor zure terugvloeiing

December 5

Gastro-oesofageale reflux of GER is ook bedoeld als zure reflux, volgens het nationale spijsvertering ziekten informatie Clearing House. GER treedt op wanneer de spijsverteringssappen of zuren reis tot in de slokdarm, de buis van Eustachius de maag met de keel verbindt. Zure terugvloeiing kan een branderig gevoel in de borst bekend als brandend maagzuur veroorzaken. Bepaalde huismiddeltjes, met inbegrip van ruwe appel cider of ACV kunnen effectief zure terugvloeiing behandelen. Ruw, niet-gedestilleerd azijn bevat meer voedingsstoffen dan gedestilleerd azijn en moet worden gebruikt voor therapeutische doeleinden, raadt de website handicap wereld.

Puur appel Cider azijn

Ruwe appel cider azijn vecht bacteriën, ontgift en moedigt gezonde spijsvertering, volgens handicap wereld. Nemen om te voorkomen dat acid reflux en latere maagzuur, 1 tbsp. van ruwe appel cider azijn vóór elke maaltijd. Houd er echter rekening mee, dat geen gepubliceerde wetenschappelijke bewijs bestaat dat ondersteunt het gebruik van alle cider azijn voor het verlichten van maagzuur, schrijft de Washington Post.

Appel Cider azijn en Water

Voor hardnekkige gevallen van zure reflux, Meng 2 tbsp. van ruwe appel cider in 8 oz. van water en 3 keer per dag drinken. U kunt ook appel cider azijn thee maken. Gewoon een kopje water verwarmen en toevoegen van een tbsp. van ACV. Hoewel het over het algemeen aangeraden is dat ACV voor zure terugvloeiing worden genomen vóór het eten, kan indigestie in vooruitgang ook verlichten door ACV. Gebruik ACVs die zijn gemaakt uit gehele, biologisch geteeld appels die geen chemische conserveringsmiddelen bevatten, adviseert de website handicap wereld.

Appel Cider azijn en bicarbonaat

Combineren van baking soda met ruwe appel cider azijn zal maken een sprankelende effect dat met name effectief voor zure terugvloeiing worden kan, merkt de website aarde kliniek. Combineren van 1 tot 2 tbsp. van baking soda met een gelijke hoeveelheid van appel cider azijn in een glas water; Drink de oplossing 2 tot 3 keer per dag.

Apple Cider azijn in voeding

Apple cider azijn kan worden toegevoegd aan een verscheidenheid van voedingsmiddelen te zure terugvloeiing behandelen. Probeer het toevoegen van raw ACV mayonaise of salades. ACV kan een beetje gemakkelijker gaan als gezoet met een beetje honing. Vergeet niet om weg te blijven levensmiddelen die leiden een brandend maagzuur-aflevering tot kunnen, zoals tomatenpuree, kruidig voedsel, chocolade, cafeïnehoudende dranken en alcohol.


gerelateerde artikelen